CROPIX
PRIČA JE OTIŠLA PREDALEKO

DOGODILA SE NOVA ZBUNJUJUĆA SITUACIJA Domagoj Antolić više nije kapetan Dinama: 'To je za mene završena priča!'

Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 27. studeni 2017. 10:23

Dobila je priča o Dinamovu kapetanu nastavak u Kranjčevićevoj. Nakon što je prije tjedan dana traku oko ruke nosio Arijan Ademi, unatoč tome što je utakmicu započeo i Domagoj Antolić, protiv Rudeša je vrpcu oko ruke imao Leonardo Sigali. I sad je Antolić bio u startnoj momčadi, dok je Ademi krenuo s klupe. Nova zbunjujuća situacija iz koje smo ipak zaključili jedno - Domagoj Antolić više neće biti Dinamov kapetan!

- Nije opet promjena kapetana, tu je sve jasno iskomunicirano i dogovoreno. Sve smo rekli prošli tjedan. To je završena priča, nema razloga nakon ovakve utakmice pričati o tome - kazao je nakon utakmice Mario Cvitanović.

- Kapetanska traka? Ne bih o tome, to je završena priča i nema potrebe o tome pričati - rekao je, pak, Domagoj Antolić.

Na tome će, službeno, ostati, iako informacije iz svlačionice govore da je ovog puta, prije dvoboja s Rudešom, trener u četiri oka razgovarao s Antolićem, da između njih sad nema zle krvi. Logično da Antoliću nije najbolje sjela neočekivana trenerova odluka prošlog tjedna, bio je njome pogođen, Cvitanović je vjerojatno također uvidio da je malo prenaglio, u razgovoru Antoliću to i rekao, a očito su se obojica složili da sad nema smisla vraćati traku Antoliću, život ide dalje. Dinamov prvi kapetan je sad Ademi, zamjenici su Soudani i Sigali, tako će i ostati.

Premda, kapetansku traku je u ruci nakon utakmice nosio pomoćni trener Marko Marić, valjda kao nekakav suvenir. Dovoljno da ga u prolazu ‘bocnemo’ znači li to da će u idućoj utakmici on biti kapetan? Kako je krenulo...

Eto, priča je sad stavljena ‘ad acta’, ali nije ni trebala otići tako daleko i toliko se zakomplicirati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 00:05