NOVA MODRA NADA

Domagoj Pavičić mogao bi postati pravi hit Dinamovih zimskih priprema!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. siječanj 2014. 16:56

Pisali smo već proteklih dana da Mamić ima na startu osmoricu onih koji bi na proljeće trebali biti u prvih 11. Sve je bliži toj priči i Domagoj Antolić, koji je trenutno jedina modra “desetka”, s obzirom da pojačanja zasad ne dolaze. U veznom redu uz njega su Ademi i Brozović glavna osovina. Međutim, trenutno je Brozović ozlijeđen, još neko vrijeme neće biti ni u kakvim kombinacijama. Kao logična zamjena tu se nameće Zvonko Pamić, nekoliko je dana na treningu visoko kotirao, no, čini se da je Zoranu Mamiću u prvom planu ipak jedan drugi dečko. Domagoj Pavičić, momak koji je nekako samozatajno došao na pripreme Modrih, ostavio je u ovih nekoliko dana odličan dojam na treninzima, svidio se mnogima. Ne krije ni Zoran Mamić da bi u Pavičiću mogao dobiti vrlo važnu kariku u momčadi.

- Pavičić predstavlja budućnost Dinama i ne trebate se čuditi ako uskoro bude u vrlo uskom izboru za prvu momčad! - otkrio je Dinamov trener.

Mamić, očito, misli kako Pavičić zaslužuje šansu, kako je vrijeme da odjene Dinamov dres i preuzme ulogu koju mu već godinama predviđaju. Šansu će dobiti, vjerojatno već danas u Širokom Brijegu, na njemu je hoće li je iskoristiti. Konkurencija je, kažemo, snažna, Ademi, Brozović i Antolić doimaju se nedodirljivo, to su i Leko i Pamić.

- Pavičić može igrati na sve tri pozicije u veznom redu, iako mislim da ću ga najmanje koristiti na onoj najofenzivnijoj! Trojac Ademi, Brozović, Antolić svakako nisu sporni, oni su naša snaga. Međutim, nitko ne živi od starih zasluga, svi se moraju dokazivati - rekao je Mamić.

Pavičić bi tako mogao postati prvo iznenađenje Dinamovih priprema, iako treba pričekati. U Širokom je tek prva pripremna utakmica, koja vjerojatno neće otkriti mnogo toga. Ali, sudeći po razmišljanjima Zorana Mamića, mladi Pavičić mogao biti njegovo “otkriće”. Jurčić je lani “izmislio” Jedvaja, Čačić godinu ranije Pivarića, želja svakog trenera je udariti svoj pečat i donijeti nešto novo.

Linker
19. travanj 2024 04:21