Hrvoje Maleš
 Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
I TORCIDA JE SKANDIRALA NJEGOVO IME

'DON QUIJOTE' HRVATSKOG NOGOMETA Čovjek koji je razotkrio jednu od najvećih korupcijskih afera neće se kandidirati za predsjednika Hajduka...

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. travanj 2018. 20:22

Torcida mu je skandirala ime, njegovo raskrinkavanje kriminala unutar sudačke nogometne organizacije postalo je simbol poštenja i otpora svemu što ne valja u Hrvatskom nogometnom savezu, dovoljno je to da mnogi, u kontekstu svega što se ovih dana događa u Hajduku, posegnu za njegovim imenom kao mogućim kandidatom za nasljednika Ivana Kosa na funkciji predsjednika uprave kluba.

Već je bio u toj ulozi, dakle, iskustva mu ne nedostaje, a ni poštenja.

No, od toga, barem za sada, neće biti ništa. Evo što nam je Hrvoje Maleš rekao:

- Hvala navijačima na podršci, ona je dokaz da imaju pozitivno mišljenje o mom radu u Hajduku. No, trenutne kako poslovne, tako i privatne obveze, mi ne dozvoljavaju takav angažman, a niti sam s kime razgovarao o tomu, tako da mogu i na ovaj način dati podršku službenom Hajduku, u uvjerenju da će izabrati najboljeg kandidata, kaže Maleš.

Hrvoje Maleš
Hrvoje Maleš / Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Hrvoje Maleš

- I sa gosp. Kosom i svim Nadzornicima sam u iznimno korektnim odnosima, a događanja u klubu nikad nisam komentirao, pa tako ne bi ni ova zadnja, osim što sam stava da se pravi hajdukovci moraju držati za isti štap, te uvijek biti podrška jedni drugima, rekao je bivši predsjednik Hajduka.

- Želio bih tko god bio novi predsjednik želim mu svu sreću i puno uspjeha u daljnjem radu, završio je Maleš.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 20:30