Dinamo
 Vlado Kos / CROPIX / Vlado Kos / CROPIX
UZAVRELE STRASTI

DRAMA U TUNELU STADIONA U VINKOVCIMA! POLICIJA MORALA SMIRIVATI IGRAČE DINAMA I CIBALIE 'Utakmica je imala veliki ulog, pa tako i povišene tenzije'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2018. 22:03

Dinamo je u gostima kod Cibalie u 29. kolu Prve HNL stigao do pobjede (2:0), a strijelac oba pogotka bio je Alžirac Soudani. Ipak, nakon utakmice došlo je do manjeg incidenta u tunelu kada su se verbalno zakačili nogometaši jedne i druge momčadi.

Prema neslužbenim informacijama netko iz domaćih redova krenuo je vrijeđati Alžirca, ovaj je reagirao, a potom se u raspravu uključio i Dominik Livaković. Naravno onda su se uključili i preostali nogometaši Cibalije, a čitavu je gužvu, i uglavnom verbalni okršaj, morala je smirivati i policija. Ipak, sve se relativno brzo smirilo, a igrači su se zatim zaputili prema svlačionici.

- Ništa posebno se nije dogodilo. Utakmica je imala veliki ulog i malo povišene tenzije. Nije bilo nikakvog fizičkog obračuna, sve je ostalo na razini verbalnog delikta. I sve je vrlo brzo stavljeno pod kontrolu, Cibalia je bila i ostala naš sportski prijatelj - kazao je trener Dinama Nikola Jurčević nakon susret.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 22:11