CROPIX,sn ilustracija
'LUKSUZ-PROBLEM'

DVOJBA S KOJOM JE BJELICA SUOČEN SVAKU UTAKMICU Mjesta za obojicu nema, a uvijek postoji opasnost da trenerova odluka nekoga od njih 'ubije'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 17. kolovoz 2018. 17:00

Suočit će se Dinamov trener uoči svake utakmice s tim pitanjem. Tko će biti na golu? Ta priča o dva odlična golmana dominira ovim dijelom sezone, uvijek je intrigantno pitanje kako će treneri izbalansirati minutažu vratarima kad su “li-la” i kad obojica imaju argumente nadati se jedinici. Nema mjesta za dva vratara, a uvijek postoji opasnost da trenerova odluka nekoga od njih “ubije”, da potone i onda se teško vratiti u formu.

Nenad Bjelica, barem javno, od toga ne radi nikakav problem, nazvao je tu situaciju “luksuz problem”!

- Ne vidim tu neki veliki problem. Obojica sjajno podnose konkurenciju, odlični su prijatelji. Zagorac je sjajno odradio posao dok nije bilo Livakovića, opet, Livaković je sad nominalno drugi vratar reprezentacije. Obojica će dobivati šanse, prilika će u sezoni biti puno, vidjet ćemo od utakmice od utakmice - rekao je Bjelica.

Danijel Zagorac
Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media

Po svemu sudeći, večeras će braniti Livaković, a vidjet ćemo potom tko će stajati među vratnicama u Bernu. Inače, kad govorimo o derbiju s Osijekom, dojam je da Bjelica ne namjerava raditi puno promjena, da će igrati svi najbolji koji su na raspolaganju. Ozljedu vuče Amer Gojak, no možda bude u kadru, neće pak biti Marija Budimira. Zato bismo mogli vidjeti Bornu Petkovića, koji će krenuti s klupe, moguće je da debitira.

Morska Sobota, Slovenija, 040717.
Stadion Fazanerija.
Nogometna utakmica GNK Dinamo - FK Tosno u sklopu priprema uoci pocetka nove sezone 2017/2018.
Na fotografiji: Dominik Livakovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 03:51