CROPIX
SMIJEŠNA STRANA DERBIJA

EVO KAKO JE ČUDNA PRIČA ŽELJKA KOPIĆA PALA U VODU Trener Hajduka prošetao po mokroj Rujevici i pobrao salve zvižduka zbog kontroverzne izjave!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 14. kolovoz 2018. 14:43

Željko Kopić je u najavi utakmice promašio cijelu loptu. Priče o polijevanju samo domaće polovice travnjaka pale su u vodu točno 65 minuta prije početka utakmice kada su se upalili poljevači travnjaka na obje polovice.

Kopićeva alibi priča ionako nije “pila vodu”, no trener Hajduka mogao se osobno uvjeriti da će uvjeti biti isti za obje momčadi već i prije zagrijavanja.

To je i napravio, prošetao je po travnjaku, pobrao svoju porciju zvižduka i šala na svoj račun pa otišao u svlačionicu na zadnji dogovor sa svojom momčadi.

Podsjetimo, Kopić je u najavi derbija izjavio sljedeće:

"Rijekina je velika prednost što je prva u Hrvatskoj krenula s tim travnjakom i svim suparnicima je potrebna adaptacija. Znamo da domaćin zalijeva samo jednu polovicu terena, onu gdje je gostujuća momčad, pa kad uđeš pomisliš da su ti kopačke dobre, a onda počneš proklizavati. Moramo se na to prilagoditi", rekao je Kopić i izazvao more komentara i podsmijeha na društvenim mrežama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 10:35