CROPIX
'NEĆE NAS SVAKI PUT SPAŠAVATI'

EVO KAKO JE IGOR BIŠĆAN PROKOMENTIRAO SHOW JUNAKA I SPASITELJA RIJEKE 'Već sam rekao da je on poseban igrač, ali nisam još zadovoljan...'

U dvoboju 1. kola Prve HNL Rijeka je kao domaćin svladala novog prvoligaša Varaždin sa 2:1, a prvo ime susreta bio je dvostruki strijelac dva maestralna zgoditka Robert Murić.
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 21. srpanj 2019. 10:26

Prekrasnom solo akcijom bivši je dinamovac doveo Rijeku u vodstvo u 7. minuti, izjednačio je Matija Kolarić novim eurogolom u 22., a Murić je u 57. sjajnim udarcem iz slobodnjaka osigurao pobjedu te razveselio navijače i trenera Igora Bišćana.

"Ušli smo odlično i onda smo očito prerano pomislili da će ovo biti utakmica s mnogo šansi. Počeli smo se nelogično postavljati po terenu, primili smo pogodak i do poluvremena nismo dobro izgledali. Kasnije smo se stabilizirali, zadovoljniji sam s drugim poluvremenom. Murić se fizički digao, ne još toliko dobro da bih bio zadovoljan, ali već sam rekao da se radi o posebnom igraču. Naravno da nas neće moći spasiti svaki put i morat ćemo biti bolji u nastavku prvenstva. Rekao bih da smo do pobjede došli teže od očekivanog", pošteno je priznao Bišćan.

Novi prvoligaš Varaždin je odmah na startu sezone opravdao najave da će biti itekako tvrd orah za sve u ligi, pa ni trener Borimir Perković nakon gubitka bodova nije mogao biti zadovoljan tek dobrom predstavom i dojmom.

"Utakmica kakvu smo očekivali zbog Rijekine individualne i momčadske kvalitete. Ne mogu reći da sam sretan jer smo doživjeli poraz, ali sam zadovoljan s onime što su pokazali moji igrači. Bili smo taktički dobri, kompaktni i organizirani, nedostaje više širine da se neke izmjene mogu ranije napraviti... Nemam što zamjeriti svojoj momčadi. Utakmicu je riješio majstorski potez Murića iz slobodnog udarca".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 21:23