Split, 090818.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 3. pretkola Europske lige, HNK Hajduk - FC Steaua Bukurest
Na fotografiji: Jasmin Huljaj, predsjednik uprave Hajduka.
Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
Foto: Tom Dubravec/ CROPIX

DIGLO SE DOSTA BURE

EVO ŠTO SE SKRIVA IZA ODLASKA HAJDUKOVOG PREDSJEDNIKA U BEOGRAD O prisustvu Huljaja na utakmici Crvene zvezde i Liverpoola oglasio se i Naš Hajduk

AUTOR:
  • Dražen Kuzmanić

 • OBJAVLJENO:
 • 11.11.2018. u 20:25

 • Jučer se diglo dosta bure kada je u javnost dospjela informacija da je Hajdukov predsjednik Jasmin Huljaj bio na beogradskoj utakmici Lige prvaka između Crvene zvezde i Liverpoola.

  Huljaj je boravio na godišnjem skupu sponzora Macrona, a na njemu je, uz Hajduk, nazočio 51 klub i nacionalni savez. Hajduk je tijekom dvodnevnog seminara otvorio pregovore o produžetku ugovora s Macronom.

  Po tom se pitanju oglasio i Naš Hajduk...

  “Predsjednik kluba samostalan je u obavljanju poslova i Udruga Naš Hajduk prethodno nije bila upoznata s činjenicom da je gospodin Huljaj na poziv tehničkog sponzora Macrona poslovno boravio u Beogradu, prilikom čega je u sklopu pripremljenog programa prisustvovao utakmici Crvena zvezda - Liverpool. Odgovornost svih djelatnika kluba je da u obavljanju operativnih poslova trebaju voditi računa i o kontekstu u koji se njihova odluka može dovesti te shodno tome poteze trebaju vući promišljeno i u najboljem interesu kluba.”

  Iz drugih medija