Split, 190519. Karusel Torcide pred nogometnu utakmicu 1.HNL HNK Hajduk-Istra 1961 koja ce se zbog kazne odigrati bez publike na Poljudu.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
CROPIX

FEŠTA NA ULICAMA SPLITA

FOTO: NAVIJAČI HAJDUKA NAPRAVILI NAJVEĆI KARUSEL DO SADA I NAJAVILI VELIKI DERBI 'Napravimo uvod u ono što slijedi, a to je invazija na Maksimir!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.05.2019. u 17:44

 • Prazne tribine u pretposljednjem kolu HT Prve HNL nisu spriječile Torcidu da pokažu ljubav prema Hajduku. Kolona vozila prošla je u nedjelju gradom u karuselu od Lovrinca do Poljuda i izgledalo je zaista spektakularno.

  Bio je to najveći karusel do sada, a valja istaknuti kako su navijači imali i organizirano gledalje utakmice u Klubu navijača na Starom placu. Prije same utakmice navijači Bijelih su objavili:

  - Kao što znate, ovu nedjelju na utakmici Hajduk-Istra, s početkom odigravanja u 16:30 sati, na kojoj na žalost ne možemo prisustvovati zbog kazne praznih tribina poljudskog stadiona. Zato Vas pozivamo sve da se u nedjelju nađemo na velikom parkingu na Lovrincu u 15:30 sati, odakle ćemo svi zajedno u karuselu napraviti đir po gradu, uz zvukove sirena, barjake i pjesmu, pokazati svima dišpet i prkos prema zabranama i našu ljubav prema Hajduku. Iza karusela organiziramo druženje i gledanje utakmice u Klubu navijača. Pokažimo svima da nas zabrane čine još jačima, i napravimo uvod u ono što slijedi, a to je invazija na Maksimir! Nemir i strast, Torcida Split.

         

   

  Iz drugih medija