CROPIX
FEŠTA NA ULICAMA SPLITA

FOTO: NAVIJAČI HAJDUKA NAPRAVILI NAJVEĆI KARUSEL DO SADA I NAJAVILI VELIKI DERBI 'Napravimo uvod u ono što slijedi, a to je invazija na Maksimir!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. svibanj 2019. 19:44

Prazne tribine u pretposljednjem kolu HT Prve HNL nisu spriječile Torcidu da pokažu ljubav prema Hajduku. Kolona vozila prošla je u nedjelju gradom u karuselu od Lovrinca do Poljuda i izgledalo je zaista spektakularno.

Bio je to najveći karusel do sada, a valja istaknuti kako su navijači imali i organizirano gledalje utakmice u Klubu navijača na Starom placu. Prije same utakmice navijači Bijelih su objavili:

- Kao što znate, ovu nedjelju na utakmici Hajduk-Istra, s početkom odigravanja u 16:30 sati, na kojoj na žalost ne možemo prisustvovati zbog kazne praznih tribina poljudskog stadiona. Zato Vas pozivamo sve da se u nedjelju nađemo na velikom parkingu na Lovrincu u 15:30 sati, odakle ćemo svi zajedno u karuselu napraviti đir po gradu, uz zvukove sirena, barjake i pjesmu, pokazati svima dišpet i prkos prema zabranama i našu ljubav prema Hajduku. Iza karusela organiziramo druženje i gledanje utakmice u Klubu navijača. Pokažimo svima da nas zabrane čine još jačima, i napravimo uvod u ono što slijedi, a to je invazija na Maksimir! Nemir i strast, Torcida Split.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 14:45