Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
SJAJNI PRIZORI

FOTO: VELIČANSTVENA KOREOGRAFIJA TORCIDE Na Poljudu je vladala atmosfera dostojna najvatrenijih svjetskih derbija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. travanj 2018. 22:14

Osim utakmice na terenu koja je završila pobjedom Dinama (2:1), definitivno moramo pohvaliti i veličanstvenu atmosferu koju je na Poljudu stvorilo više od 30 tisuća navijača.

Bio je to derbi Dinama i Hajduka kakav smo dugo čekali... Pljuštale su prilike, padali golovi, igrao se jedan vrhunski nogomet za koji nemamo prigovora. A na tribinama? Na tribinama pakao i buka kao da se natiskalo barem duplo više od one službene brojke koja je pokazala 31 750 gledatelja.

Torcida se jednostavno pobrinula da sve na vrijeme bude posloženo do samog savršenstva, a u svoj toj njihovoj buci mogla se povremeno čuti i pjesma isto tako dobro raspoloženih gostiju iz Zagreba.

"Apeliramo na sve navijače Hajduka koji danas idu na tribinu Sjever da dođu sat vremena ranije radi koreografije. Koreografija je najzahtjevnija do sada i iznimno je važno ući što ranije na stadion. Molimo vas da pažljivo slušate upute s razglasa i da zajedno napravimo korak naprijed u izvedbi koreografija", javila je Torcida još u satima prije početka derbija i tako najavila prizor za pamćenje.

A što se skrivalo iza njihovog poziva?

"Živimo", ispisale su tisuće papira poruku na sjevernoj tribinu, dok je na ogradi stajao transparent s dodatkom - "Za Hajduk".

Da vam previše ne opisujemo, najbolje je da sami u galeriji pogledate svu raskoš s tribina najvećeg hrvatskog derbija.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. travanj 2024 05:18