Matija Djanjesic / CROPIX
POBJEDE, ALI I OZLJEDE...

GAVRANOVIĆ ZABIJAO, ALI I ZABRINUO BJELICU 'Situacija s ozljedama nije dobra, Dilaver i Theophile nisu ni došli, a sad je i Mario osjetio aduktor!'

Mario Gavranović zadovoljan je golovima, jer je to, kako kaže, bitno za samopouzdanje...
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 30. listopad 2019. 22:37

Nenad Bjelica bio je zadovoljan kako su odigrali njegovi mladi igrači:

- Čestitao bih Opatiji na korektnoj utakmici, moram reći da se i lijepo vratiti na Kantridu koja je poseban stadion, ali isto tako bih čestitao svojim igračima koji su ozbiljno odradili utakmicu. Dali smo priliku nekim igračima koji nisu puno igrali, ali igrala su i petorica koji su igrali protiv Šahtara i mislim da smo time pokazali našu ozbiljnost.

Njegov fokus sada su utakmice protiv Intera i Šahtara.

- Samo ćemo o Interu sada razmišljati. Slijedi regeneracija i priprema. Situacija s ozljedama nije sjajna, Dilaver i Theophile nisu ni došli, Gavranović je osjetio aduktor... Sad smo već u petom mjesecu treninga i akumuliralo se nešto umora, ali dozirat ćemo to dobro i vjerujem da ćemo protiv Šahtara na travnjaku imati dobru momčad - dodao je Bjelica.

Rijeka, 301019.
Stadion Kantrida.
Opatija - GNK Dinamo, 1/8 finala nogometnog kupa Hrvatska, 19/20.
Na fotografiji: slavlje.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX

Njegov kolega s opatijske klupe mogao je biti zadovoljan.

- Bili smo impresionirani ulaskom u utakmicu, ali kako je vrijeme odmicalo pružili smo solidan otpor. Svakom je gušt igrati protiv ovakvog Dinama, moćnog, brzog, okomitog... Mislim da smo taktički odigrali dobro - poručio je Bogolin.

Zadovoljan ishodom bio je i dvostruki strijelac Mario Gavranović.

- Bilo je važno odmah dobro ući u utakmicu, a mislim da smo kontrolirali utakmicu, stvarali prilike i odmah ih iskoristili. Mislim da je prvo poluvrijeme odrađeno dobro, drugo mirno na rutinu... - kaže Mario Gavranović koji je na poluvremenu izašao iz igre jer je osjetio aduktor.

Rijeka, 301019.
Stadion Kantrida.
Opatija - GNK Dinamo, 1/8 finala nogometnog kupa Hrvatska, 19/20.
Na fotografiji: Nikola Moro.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX

Ipak, dobra vijest su dva pogotka koja, pa i protiv trećeligaša u Kupu, dobro dođu za samopouzdanje. Uz to, Gavranović je u Rijeci dao puno golova, ali nikada na Kantridi...

- Svaka pobjeda i svaki pogodak dobro dođu za samopouzdanje. Drago mi je što sam prvi put igrao na Kantridi, bio sam tu nekoliko puta, ali sada sam prvi put zaigrao.

Linker
23. travanj 2024 11:25