CROPIX
LUDA UTAKMICA NA POLJUDU

GLAVNI I ODGOVORNI OBJASNIO ZAŠTO SU LOKOSI 'PROTIV HAJDUKA LAVOVI, A PROTIV DINAMA MIŠEVI' 'Hoćete opet iskreno? Evo. Dinamo je tehnički brži...'

Ludu utakmicu odigrali su Hajduk i Lokomotiva na Poljudu u 10. kolu HNL-a ove nedjelje. Do 90. minute bilo je 1:1, a onda je u dvije minute bilo svega. Na kraju - 2:2 i podijeljena mišljenja trenera. Posebno je zanimljivo ono iz zagrebačkog kuta.
Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 25. rujan 2017. 10:37

Mario Tokić, trener Lokomotive:

- Dinamična utakmica, vrlo uzbudljiva i kvalitetna. Imali smo bolje šanse nego Hajduk, makar je Hajduk imao inicijativu. Cijeli tjedan samo se pripremali na ovakvu igru Hajduka i dobro smo im parirali. Da smo otišli na 2:0 za nas, mi bismo dobili. Onda se dogodio preokret, pa sa 2:2 u zadnjoj minuti mogu biti zadovoljan.

Ljutili ste se na odluke suca?

- Ne, nije točno, bacao sam bočice vode zbog nervoze mojih igrača i zbog izgubljenih lopti, to je bila reakcija na moje igrače kad nisu provodili dogovor nego su izvodili nešto svoje. Nisam se ljutio na suca. A sudac me je opomenuo da svi na našoj klupi sjednu.

Zašto ste izvukli Majera?

- Jer nije bio ekstra raspoložen. Taktička odluka. Nije bio loš, dodao je sjajnu loptu za Ivanušeca, ali nije bio ekstra.

Što se dogodilo u finišu, zašto čarke, koškanje? Radonjić se nije povukao iz šesnaesterca?

- Hoćete iskreno?! Ja sam poslao Radonjića u šesnaesterac da se lagano vraća, da krade vrijeme. Ispričavam se zbog tog poteza, ali to mi se učinilo dobro.

Da, svrsishodno, za nervozu i brzi kraj. Hoćete li nam objasniti vašu, odnosno Lokomotivinu mentalnu razliku, protiv Hajduka ste kao lavovi, a protiv Dinama kao miševi?

- Hoćete opet iskreno? Evo. Dinamo je tehnički brži i ne možemo, ne stignemo ući u duel! A Hajduk nije tako brz i lako ulazimo u duel što nam odgovara.

Almeida?

- Vidi se da je vrhunski igrač, čuvao ga je Chago i dao mu je dva gola. Rekao sam i za Futacsa da je najbolji napadač u ligi, tako mislim i za Almeidu. Svaka čast Hajduku na tim igračima.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 00:22