Vojko Basic / CROPIX CROPIX
SUCI U CENTRU POZORNOSTI

'GLEDAJTE U SVOJE DVORIŠTE, A NE OKOLO!' PREDSJEDNIK HAJDUKA OŠTRO ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Pa naravno da nas smeta! Da Hajduk prozivaju zbog suđenja!?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2020. 13:20

Hajdukov predsjednik Marin Brbić prokomentirao je za Dalmatinski portal jučerašnji derbi na Poljudu, ali i reakcije iz Osijeka, iz kojega nakon poraza od Istre i dva poništena gola nakon konzultacije VAR-a sve glasnije dolaze kritike na račun suđenja.

Osječani sugeriraju da su žrtve teorije zavjere, a spominju splitskog suca Gorana Gabrila koji je već četiri puta bio u VAR sobi na njihovim utakmicama. Na Rujevici se nije oglasio pri igranju rukom Rijekina igrača Galovića kada je pravdu dijelio još jedan Splićanin Duje Strukan, a u Puli je jučer pala i nova kontroverzna odluka koja je utjecala na konačan ishod.

"Vidjeli smo jutros, naravno da nas je zasmetalo. Ja bih volio da gospodin Meštrović ipak malo gleda u svoje dvorište, a ne okolo. Iz naše županije ima jedan sudac, zadnjih 15 godina ih je bilo tri ili četiri, a vi pobrojite koliko ih ima iz Osijeka i Zagreba. Druga stvar, spominje se utakmica u kojoj Hajduk nije igrao i prozivamo mi vezano za suđenje pa sami izvucite zaključak. Treće, kažu da se sjetimo utakmice u Rijeci, a nama bi bolji bio rezultat da Rijeka nije pobijedila", poručio je predsjednik Brbić Osječanima i prokomentirao poraz od Dinama na Poljudu.

"Kakav će biti osjećaj kad izgubite utakmicu? Zadovoljni smo igrom i borbenošću. Crveni karton je odlučio utakmicu".

Hajduk u nedjelju igra novi derbi, s Rijekom na Rujevici.

"Očekujemo dobru igru i dobar rezultat", kratak je bio Brbić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 02:42