Ranko Suvar / CROPIX
STVAR JE VRLO OZBILJNA

GUARDIOLA ZAGRIZAO ZA DINAMOVOG MLADIĆA, HOĆE LI USLIJEDITI NEKA NOVA 'NEMORALNA PONUDA'? On nije jedini zainteresirani, javljaju se i drugi uglednici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2019. 00:05

Engleski mediji javljaju, a kad to čini Sky Sports, onda su stvari vrlo ozbiljne. Dinamov mladac, 18-godišnji Antonio Marin je na "radaru" Pepa Guardiole i njegova moćnog stroja, Manchester Cityja. Priča podsjeća na onu Hajdukovog poletarca Ante Palaverse koji u konačnici i jest potpisao za klub s Etihada.

Dinamova juniorska momčad je, nalik onoj prvoj, gostovala kod Cityja u Ligi prvaka mladih. Tamo su odigrali jako dobro, završilo je rezultatom 2:2. Marin se dojmio klupske skaute i sve one koji su bili na toj utakmici, a uskoro bi mogla stići i adekvatna ponuda za njegovim angažmanom.

Sky dalje navodi da su za Marina zainteresirani i Cityjevi rivali iz Chelseaja, ali i predstavništvo španjolskog Villarreala. S obzirom na to da londonski klub do kraja sezone zbog FIFA-ine kazne ne može registrirati nove igrače, Chelsea se ne čini kao izgledan kandidat za dovođenje primjerice, već ove zime, ali...

Jasno, Dinamo neće "tek tako" pustiti Marina čiji ugovor s Modrima važi do 2024. godine. Ipak, lijepo je vidjeti da se još jedan europski velikan uključio u boj za jednoga od najperspektivnijih mladih igrača u generaciji o kojoj će se još puno pisati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 03:37