Nikola Vilic / CROPIX
POGLEDAJTE POPIS

HAJDUK ČEKA SERIJA TEŽIH PROTIVNIKA, ALI I NOVA BRIGA Čak jedanaest igrača ima dva žuta kartona, Caktaš ne može zbog isključenja, kapetan ozlijeđen...

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 05. travanj 2019. 12:54

Prije derbija s Dinamom svi igrači Hajduka sačuvali su se u Puli treće javne opomene te su bili u konkurenciji odnosno igrali za derbi.

Međutim, protiv Osijeka će biti bez Mije Caktaša koji je dobio crveni karton.

No, kako je pred Bijelima nakon Osijeka serija važnih utakmica s protivnicima iz gornjega doma, notirajmo tko sve ima dva žuta te mu prijeti suspenzija za Lokomotivu, Rijeku i Goricu.

Po dvije opomene imaju Bradarić, Caktaš, Jairo, Ismajli, Jradi, Kalik, Lopez, Mikulić, Nejašmić, Tahiraj i Vojković.

Uz to, kapetan Hajduka Josip Juranović ozlijeđen je u derbiju s Dinamom, a današnji pregled magnetskom rezonancom otkrit će hoće li desni bek propustiti ostatak sezone.

Juranović je u derbiju zamijenjen na početku drugoga poluvremena, a obnovio je ozljedu mišića zbog koje je već ranije dulje pauzirao. Uglavnom, sigurno ga neće biti s Osijekom u nedjelju, sigurno i duže, a za pravu dijagnozu treba pričekati današnji nalaz nakon kojega bi se točno znala vremenska duljina oporavka.

Na njegovo mjesto će Fran Tudor koji je i u srijedu zaposjeo poziciju desnoga bočnoga preselivši se iz napada u kojemu je počeo utakmicu..

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 08:36