Split,101119
Stadion u Poljudu, nogometna utakmica 1.HNL izmedju: HNK Hajduk - NK Osijek.
Na fotografiji: Torcida. Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
CROPIX

KAŽNJEN I ADMINISTRATOR

HAJDUK JE JOŠ JEDNOM KAŽNJEN, DISCIPLINSKA KOMISIJA HNL-a IMA POSLA PREKO GLAVE Jedan od najboljih igrača propušta veliki derbi s Dinamom

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.11.2019. u 16:58

 • Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 15. kola HT Prve lige, a iste su objavljene na službenoj stranici lige. Prenosimo ih u cijelosti.

  De Macedo Da Silva Jairo (Hajduk) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna novčane kazne radi isključenja zbog dvije opomene na utakmici Hajduk-Osijek, a Mario Vušković (Hajduk) koji je na istoj utakmici isključen zbog psovanja prvog pomoćnog suca kažnjen je s tri utakmice zabrane igranja i 3.000 kuna, piše Slobodna dalmacija.

  Roko Pezelj, sportski administrator HNK Hajduk, kažnjen je s mjesec dana zabrane obavljanja funkcije i 1.000 kuna novčane kazne zbog verbalnog napada i vrijeđanja suca po završetku utakmice Hajduk-Osijek.

  HNK Hajduk je kažnjen iznosom od 10.000 kuna zbog upaljenih pet baklje i pet dimnih kutija od strane pripadnika navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini stadiona (jedna baklja ubačena u ograđeni dio igrališta)  u periodu 72.-75. minuta utakmice Hajduk-Osijek.

  Od ostalih sankcija, HNK Rijeka mora platiti kaznu od 6.000 kuna zbog upaljene tri baklje i dvije petarde među pripadnicima navijačke skupine Armada na sjevernoj tribini stadiona u 61. minuti utakmice Rijeka-Dinamo.

  Isti iznos kazne mora platiti i NK Istra 1961 zbog upaljenih pet baklji na sjevernoj tribini među pripadnicima navijačke skupine Demoni tijekom utakmice Istra 1961-Gorica.

  Luka Bonačić, trener NK Varaždin, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna zbog neprimjerenih izjava o delegiranju suca za utakmicu Varaždin-Slaven Belupo (čl. 84 DP HNS-Nepoštivanje Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika).

  Iz drugih medija