Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
PREDSJEDNIK U AKCIJI

HAJDUK NA POLJUD DOVODI SLAVNOG BIVŠEG VATRENOG!? Brbić u Zagrebu na dan velikog derbija održao važan sastanak u potrazi za velikim pojačanjem

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. studeni 2019. 09:35

Sprema li se novi pokušaj dolaska Marija Stanića u Hajduk? Po svemu sudeći, jer u petak su se u Zagrebu sastali predsjednik Bijelih Marin Brbić i nekoć slavni Vatreni.

Stanić je pred vratima Hajduka bio u rujnu prošle godine, trebao je zajedno s Tudorom ući u klub i preuzeti mjesto šefa struke, dok bi se Tudor vratio na mjesto trenera Bijelih. Ali, tadašnji predsjednik Huljaj u zadnji je trenutak odustao od angažmana Tudora, a shodno tome propao je i angažman Stanića u ulozi šefa struke.

Međutim, 14 mjeseci kasnije Hajduk ima dva ispražnjena mjesta, sportskog direktora i dopredsjednika. Dok je uloga Jakobušića ionako promovirana tek dolaskom sposobnog Dubrovčanina i ne mora značiti da će Hajduk u bliskoj budućnosti ponovno imati dopredsjednika, u struci se sigurno traže kvalitetna rješenja.

Zagreb, 290519.
Konferencija za medije povodom 15. rodjendana Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce, na kojoj su najavljeni sportskorekreativni programi za djecu Moje pravo na Rukomet i Nogomet.
Na fotografiji: Mario Stanic.
Foto: Dragan Matic / CROPIX
Foto: Dragan Matic / CROPIX
Mario Stanić

Stanić sportski direktor ili šef nogometnog sektora? To su funkcije na kojima bi slavni Vatreni mogao najviše pružiti Hajduku. Zato u tom kontekstu treba sagledati zagrebački razgovor Stanića i Brbića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 10:45