Gavranović
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
SVE POZNATA IMENA

HAJDUK OSTAO BEZ UKUPNO ŠEST IGRAČA, A DINAMO BEZ GOTOVO CIJELE PRVE MOMČADI Jurčević u reprezentativnoj pauzi neće imati bez čak - 11 nogometaša!?

Nakon pobjede nad Rudešom, Dinamov rener je svojim dečkima dao dva dna slobodno
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. ožujak 2018. 09:14

Novi Dinamov trener Nikola Jurčević ostao je i bez Amira Rrahmanija! On je postao još jedan od Dinamovih reprezentativaca, dobio je pozivnicu Kosova. Zapravo, to je bilo i očekivano, Rrahmani je standardni defenzivni dio reprezentacije te države.

Osim Rrahmanija koji će igrati za Kosovo, u reprezentaciji Švicarske je Mario Gavranović, alžirski dres odjenut će El Arabi Hilal Soudani, makedonski Arijan Ademi, hrvatski Dominik Livaković, a onaj mlade reprezentacije Nikola Moro, Borna Sosa, Ante Ćorić i Ivan Fiolić. Amer Gojak je pak s mladom reprezentacijom BiH.

S obzirom na to da je ozlijeđen Filip Benković, vidljivo jest da je Jurčević u ovoj pauzi ostao bez - 11 igrača! Dakle, bez kompletne momčadi!

Naravno da bi mu bilo mnogo lakše da je kao novi trener sad imao kompletnu momčad na raspolaganju, mogao je uigravati linije, početi stvarati svoju viziju igre.

No, tako je to uvijek u Dinamu kad dolazi do reprezentativnih akcija, gotovo uvijek veliki dio momčad napušta Maksimir.

Tako da će praktički Jurčević s adekvatnim radom s kompletnom momčadi krenuti tek da se svi vrate. Naravno, držat će fige da se nitko ne ozlijedi na ovim raznim reprezentativnim utakmicama.

Inače, jučer u Maksimiru nije bilo treninga. Nakon pobjede nad Rudešom, trener je svojim dečkima dao dva slobodna dana. Prvi trening nakon subotnje utakmice na rasporedu je danas u 11 sati.

Kao što vidite, na njemu će biti tek desetak igrača. Ali radit će se po planu. Uostalom, trener je znao da će u stanci zbog nastupa reprezentacija ostati bez glavnine momčadi koja je u lovu na dvostruku krunu.

Linker
20. travanj 2024 00:21