Zagreb, 241117.
Sestinski vrh 63a.
Portret Stipe Pletikosa, bivsi vratar Hrvatske nogometne reprezentacije.
Na fotografiji: Stipe Pletikosa.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / Damir Krajac / CROPIX

Damir Krajac / CROPIX

PLETIKOSA POSLAO PORUKU BIJELIMA

HAJDUK SE MORA PODIGNUTI, ZBOG SEBE I NAVIJAČA! 'Teška je situacija! Letica, Nižić igraju za tisuće kuna, a drugi dobijaju desetine tisuća eura...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 21.05.2018. u 23:21

 • Komentator HTV-a Stipe Pletikosa osvrnuo se na Hajdukovu sezonu, igre u posljednjim kolima te budućnost Bijelih.

  "Hajduk igra loše, ponavljaju se loše igre i loš pristup igrača. Jasno mi je da je nastala loša atmosfera zbog odlaska predsjednika Kosa i sportskog direktora, ali predugo to traje. Velika je odgovornost na treneru Kopiću, koji mora konačno psihološki podignuti momčad za prevažnu utakmicu u srijedu. Zbog sebe, a i zbog navijača koji ih prate svuda i u redovima čekaju za ulaznice, moraju odigrati muški i napraviti sve da uzmu trofej", rekao je Pletikosa i otkrio:

  "Teška je situacija u svlačionici, obzirom na razike u plaćama, disbalansu gdje neki kao Letica, Nižić i Juranović igraju za tisuće kuna, dok drugi dobijaju desetine tisuća eura, ali Kopić mora pronaći recept", prenosi Slobodna Dalmacija.

  "Šta se tiče finala u srijedu, Dinamo je jači, ali Hajrović, Soudani, Ćorić nemaju povratnu trku i Kopić mora preko brzih Tudora i Gyurcsa pokušati to iskoristiti i pobijediti", zaključio je Pletikosa.

  Iz drugih medija