Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX / Damir Krajac / CROPIX
PLETIKOSA POSLAO PORUKU BIJELIMA

HAJDUK SE MORA PODIGNUTI, ZBOG SEBE I NAVIJAČA! 'Teška je situacija! Letica, Nižić igraju za tisuće kuna, a drugi dobijaju desetine tisuća eura...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 22. svibanj 2018. 01:21

Komentator HTV-a Stipe Pletikosa osvrnuo se na Hajdukovu sezonu, igre u posljednjim kolima te budućnost Bijelih.

"Hajduk igra loše, ponavljaju se loše igre i loš pristup igrača. Jasno mi je da je nastala loša atmosfera zbog odlaska predsjednika Kosa i sportskog direktora, ali predugo to traje. Velika je odgovornost na treneru Kopiću, koji mora konačno psihološki podignuti momčad za prevažnu utakmicu u srijedu. Zbog sebe, a i zbog navijača koji ih prate svuda i u redovima čekaju za ulaznice, moraju odigrati muški i napraviti sve da uzmu trofej", rekao je Pletikosa i otkrio:

"Teška je situacija u svlačionici, obzirom na razike u plaćama, disbalansu gdje neki kao Letica, Nižić i Juranović igraju za tisuće kuna, dok drugi dobijaju desetine tisuća eura, ali Kopić mora pronaći recept", prenosi Slobodna Dalmacija.

"Šta se tiče finala u srijedu, Dinamo je jači, ali Hajrović, Soudani, Ćorić nemaju povratnu trku i Kopić mora preko brzih Tudora i Gyurcsa pokušati to iskoristiti i pobijediti", zaključio je Pletikosa.

Linker
18. travanj 2024 10:06