Slaven
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX / CROPIX
IZ SVLAČIONICE

HAJDUK SE POLAKO DIŽE, ALI POBJEDE I DAJE NEMA! SVLAČIONICA BIJELIH RAZOČARANA 'Htjeli smo odmah zabiti i onda primimo već u trećoj minuti...'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 02. rujan 2018. 00:33

Nogometaši Hajduka još uvijek su bez pobjede u domaćem prvenstvu, nakon što su u subotu u 6. kolu Prve HNL kod Slaven Belupa odigrali 1-1 (1-1).

Domaćini su krenuli ambicioznije u susret i zasluženo su poveli u 17. minuti. Igrači Slaven Belupa odigrali su lijepu akciju i lopta je došla do Delića koji je sa deset metara iskosa snažno pucao na prvu stativu, a lopta je prošla vrataru Posavcu kroz noge.

Hajduk je poravnao u 33. minuti nakon kornera. Gyurcso je ubacio iz kuta, a Brazilac Jario glavom pogađa za 1-1

David Puclin je odigrao korektnu utakmicu, nekoliko je puta probio linije, a kako nam kaže, moraju biti zadovoljni s bodom.

- Mislim da smo jako dobro ušli u prvo poluvrijeme, šteta što nismo zabili još pogodak ili dva s kojima bi sigurno odveli utakmicu u mirnije vode. Drugo poluvrijeme su se oni digli, postali su agresivniji, mi se tu nismo najbolje snašli. Međutim, opet smo uspjeli stvoriti nekoliko prilika, ali preciznosti nije bilo. Ni Hajduk nije bio miran u završnici, a u konačnici sasvim realan rezultat - istaknuo je Puclin te nastavio:

- Uraganski početak? Pa je, stvarno smo odlično ušli u utakmicu, imali smo glavu i rep, uistinu sam zadovoljan kako smo igrali prvi dio. Malo mi je žao drugog dijela, ali ne možete odigrati cijelu utakimcu na istoj razini. Uostalom, bod protiv Hajduka bez obzira u kakvom se tonusu nalazio je uspjeh.

S druge strane Ante Palaversa je djelovao razočarano, očigledno je da se momčad diže, igra je bolja, ali pobjede i dalje nema.

- Ne znam što bih rekao, ušli smo u dvoboj kako smo ušli, mislili smo da možemo odmah zabiti, ali već u trećoj utakmici primamo gol prvi i onda moramo stizati rezultat što nikad nije lako. Bili smo dominantni drugi dio, kasnije nam Belupo nije previše prijetio, stabilizirali smo se u nastavku. Bilo je nekoliko dobrih prilika, stativa i još dvije tri polušanse koje moramo bolje realizirati. Atmosfera u momčadi? Idemo prema naprijed, u svlačionici vlada pozitiva i tako treba biti - kazao nam je Palaversa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 03:54