Igor Tudor
 Vojko Basic / CROPIX / Vojko Basic / CROPIX CROPIX
VEZNJAK NEĆE U OLIMPIJU

HAJDUK STOPIRAO ODLAZAK NEJAŠMIĆA! IGOR TUDOR OŠTRO PORUČIO 'Zadavit ću sve koji će staviti osobne interese ispred Hajduka. Jako sam budan!'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 14. veljača 2020. 15:31

Darko Nejašmić neće na posudbu u Ljubljanu. Istina je da je Olimpija imala želju, da je i sa druge, igračeve strane, postojao interes, međutim u konačnici nema realizacije. Hajduk je stopirao odlazak, a Tudor je zanimljivo pričao o Nejašmiću.

- Prvi put čujem, ali rekli su mi da je medijski dobro popraćeno. To tako i treba biti za svakog igrača Hajduka. Vrijedi da to tako bude. Rekao sam već, svi treneri ne vole mercato, jer nemaju mira u to doba. Za Nejašmića mogu ponoviti sve što sam već rekao prethodnih tjedana. Za mene je najbolji kao i svi ostali igrači.

Jeste li Vi stopirali njegov odlazak ?

Isto ću odgovoriti – kazao je Tudor ma što to značilo.

Međutim, priča oko Nejašmića tu se tek otvorila. Sljedeće pitanje bilo je još intrigantnije, dapače, slijedila je "rafalna serija" čitav niz upita. Imate li klanove u svlačionici, je li to menadžerska priča? Naime, spominje se u medijima jedna agencija gdje su igrači pod virozom ili su išli na posudbu.

- Moramo pitati doktora što je s tom virozom – uz osmjeh je odgovorio Tudor i nastavio u ozbiljnom tonu:

- Svaki menadžer i menadžerčić brani svoje interese. Prvi put kada vidim takvo nešto, figurativno rečeno, zadavit ću sve koji će staviti osobne interese ispred Hajduka. Jako sam budan. I ja i Stanić i Kepčija, svi smo budni na te stvari, koje su se možda događale u prošlosti, ali više se neće događati – poručio je Tudor.

Da bi sve razjasnili, agencija koja se spominjala u kontekstu odlazaka i viroza jest Nejasport koju vodi otac hajdukovog veznjaka, istim imenom i prezimenom kao i sam igrač, Darko Nejašmić. Osim Nejašmića juniora, pod patronatom Nejasporta nalaze se Šego i Teklić koji su otišli na posudbu ove zime, te Caktaš i Blagaić koji su ovog tjedna imali virozu zajedno sa mlađim Nejašmićem. Jasno, u cijeloj priči najzanimljiviji je 21-ogodišnji Darko Nejašmić, igrač od kojeg se puno očekivalo prošle godine, ali na zimskim pripremama prešao je kratki put od standardnog prvotimca do klupe za pričuve.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 06:18