CROPIX
LOŠE POČELO

HAJDUK VEĆ U PROBLEMIMA! NA TRENIGU SE OZLIJEDIO JEDAN OD KLJUČNIH IGRAČA Propušta pripreme u Sloveniji, a vjerojatno i prvu europsku utakmicu

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 17. lipanj 2019. 20:06

Oleksandr Svatok propustit će pripreme Hajduka u Sloveniji, a to bi značilo unaprijed da će teško biti spreman i za prvu europsku utakmicu 11. srpnja. Kad neće biti dva tjedna u Sloveniji, drugačije se ne može ni pretpostaviti.

Radi se o tome da je Svatok na treningu zadobio ozljede po licu, po kostima lica točnije i potrebni su minuciozni liječnički pregledi i pretrage da se ustvrdi težina te ozljede.

U četvrtak bi trebalo biti bjedlodano hoće li biti potreban i operativni zahvat, ovisno koliko je Svatok doista nastradao.

Vladimir Dugandzic / CROPIX
CROPIX

Događa se, primjerice, da nastrada jagodična kost, baš stoperima, u skoku, pamtimo kako su jednom u Koprivnici ozlijeđeni i Goran Milović i Matej Jonjić, bili su hitno operirani u KBC Dubrava u Zagrebu, pauzirali su šest tjedana, nosili potom i zaštitne maske na licu.

Zasad su u slučaju Svatoka prognoze suspregnute, ni pesimizam, ni optimizam, nego pričekajmo do četvrtka kad će biti postavljena precizna dijagnoza.

Zasad je tek jasno da je Hajduk službeno objavio kako zbog ozljede kostiju lica ukrajinski stoper Svatok neće ići na pripreme s Hajdukom u Sloveniju.

Linker
25. travanj 2024 18:12