Brbić
 Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
ODLAZAK NAKON TRI GODINE

HAJDUKOV ČASNIK ZA NAVIJAČE SE OPROSTIO OD BIJELIH I PROZVAO BRBIĆA 'Drago mi je da mi ugovor neće produžiti osoba koja je bila svjedok protiv kluba'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. lipanj 2019. 16:44

Kristian Petric, Hajdukov časnik za navijače, oprostio se danas od kluba postom na Facebooku u kojem se dotakao svog rada, posljednjih događaja, a posebno je oštar bio prema predsjedniku Hajduka Marinu Brbiću. Slobodna Dalmacija donosi njegov status u cijelosti.

Junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo, prkos moćnome, zaštita slabome. Klub neka se Hajduk zove, napisao je Petric u uvodu.

Kao hrvatskom vojniku i bivšem pripadniku specijalnih postrojbi bila mi je izuzetna čast što sam pune tri godine služio najvećem hrvatskom klubu, Hajduku iz Splita, našem klubu iz moga grada.

Uzdignute sam glave došao u Klub s časnim namjerama i sve u interesu časti Kluba, a isto tako uzdignute glave i odlazim, ponosan na sve što sam u suradnji s našim navijačima postigao u cilju poštenja i pravde za našeg Hajduka.

Sve što sam radio bilo je u interesu Kluba i onih koji za njega drukaju, čiji sam povjerenik bio na što sam posebno ponosan, nastavlja Petric.

Kroz protekle tri godine rada upoznao sam čestite i poštene osobe, a prije svega profesionalce, poput danas etiketiranog Krešimira Gojuna koji je na sudskoj raspravi u postupku protiv našeg voljenog kluba bio svjedok za taj isti klub čije je boje branio, a isto tako mi je drago da mi ugovor neće produžiti osoba koja je u tom postupku bila svjedok protiv svog kluba, jedinog našeg Hajduka. Kakav apsurd, obrušio se na Brbića Petric.

Split, 060319. 
Konferencija za medije povodom ponovnog izbora Marina Brbica za predsjednika HNK Hajduk.
Na fotografiji: Marin Brbic.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Hajduku želim da bude klub čistog obraza i moralnih načela. Torcidi želim da i dalje bude zadnja linija obrane Hajduka, a udruzi Naš Hajduk da i dalje ustraje na moralnim i poštenim temeljima. A tebi el prezidente da uzmeš manju otpremninu nego prošli put, dodao je časnik za navijače Hajduka.

Hajduče, nek te vodi ista ona cesta koju žele navijači koji su te obranili od gašenja, a ne ovakvi dušebrižnici koji bi te prodali za mrvicu pažnje od političkih glavešina i HNS poltrona.

Hajduku i njegovim vrijednostima uvijek na usluzi, a kvazimenadžerima, kojekakvim odvjetnicima i političkim poltronima nikad, završio je Petric svoju oproštajnu poruku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 15:37