CROPIX
IZ SVLAČIONICE

HAJDUKOV DOKAPETAN SRETAN PROLASKOM U ČETVRTFINALE KUPA 'Ova pobjeda nam je jako bitna, mogli smo utakmicu riješiti i ranije'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 01. studeni 2018. 10:26

Hajdukov dokapetan Josip Juranović istaknuo je važnost prolaska u četvrtfinale Hrvatskog kupa nakon što je Hajduk na Šubićevcu slavio 2:1 pogotkom na samom kraju drugog produžetka. Šibenik je u vodstvo došao u ranoj fazi utakmice nakon jednog ubačaja kojeg je Mirko Ivanovski nesretno glavom skrenuo u svoju mrežu, a Bijeli su poravnali na 1:1 tek pred kraj utakmice efektnim udarcem Ahmeda Saida Saida. Pobjedu i prolaz hajdukovcima donio je Stanko Jurić golom u 119. minuti.

- Prelomili smo utakmicu tek u zadnjim sekundama drugog produžetka, ali ovo je za našu psihu jako bitna pobjeda i sada idemo u Goricu, osvojiti tamo tri boda - kazao je Juranović nakon završetka utakmice u Šibeniku.

Osvrnuo se i na cijeli niz propuštenih , Hajduk je imao čak 33 udarca prema vratima domaće momčadi, od toga 19 u okvir vrata.

- Imali smo brdo šansi koje nismo realizirali, moramo na tome poraditi, ali sreća nas je napokon pomazila i nagradila pogotkom u zadnjoj minuti iako smo mogli utakmicu riješiti i ranije. Prije odlaska u produžetke trener nam je rekao da samo nastavimo ovako i da će pogodak doći. Cijelo vrijeme smo bili bolja momčad i naš prolaz je na koncu potpuno zaslužen - zaključio je Juranović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 03:29