Foto: Paun Paunovic / CROPIX
JAVLJA SLOBODNA DALMACIJA

HAJDUKOV NADZORNI ODBOR U SRIJEDU PODNOSI OSTAVKU? Nakon velikih potresa očekuje se njihov silazak s vlasti...

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 22. kolovoz 2018. 01:34

Hajdukov Nadzorni odbor - odlazi... Je li to izrijekom ostavka ili na koji način će se obznaniti silazak sa scene, raspisavanje što prije novih izbora, o tome ćemo vidjeti točno kad se objavi njihovo štivo kad ga sroče, usuglase.

Ali, u srijedu se očekuje njihova objava silaska s vlasti, piše Slobodna Dalmacija.

Čekajući rasplet događanja i kad će se NO oglasiti, jučerašnje informacije glasile su kako će to uraditi u roku 48 sati, a sinoćnje kako – odlaze?! Informirat će odgovorne u Gradu, a uz razgovore s Udrugom Naš Hajduk koja ih je iznjedrila, prihvatit će svoj dio odgovornosti i sići sa scene.

Na koji će način Hajduk funkcionirati potom u prijelaznom razdoblju do novih izbora, tek ćemo vidjeti.

Split, 060517.
Godisnja skupstina NK Hajduka.
Skupstina se odrzala u kino dvorani stadiona u Poljudu.
Na fotografiji: novi Nadzorni odbor Hajduka Ante Salinovic, Anthony Marinov, Nikica Krnic,Slaven Marasovic,Antonio Kuzmanic, Denis Kosor i Marko Erceg.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Nadzorni odbor Hajduka: Ante Šalinović, Anthony Marinov, Nikica Krnić, Slaven Marasović, Antonio Kuzmanić, Denis Kosor i Marko Erceg. Foto: Duje Klaric / CROPIX

Idući izbori bi bili ionako na proljeće ili najkasnije ljeto iduće 2019. godine, a ovako bi se provođenjem izbora požurilo. Novi izbori proveli bi se po novim, drugačijim, modificiranim pravilima. Kakvim točno, tek će se čuti, zasad je bespredmetno špekulirati.

Naravno, Slaven Marasović i društvo kazat će kako su mnoge dobre stvari uradili. I jesu, kazat ćemo bez fige u džepu. Ali je momenat da se prihvati odgovornost za trenutačni rezultat i da - odu.

Priča govori dalje kako se nijedan od sedmorice neće kandidirati na idućim izbornima za novi saziv Nadzornog odbora, ali to je sad manje važno, a nije ni potvrđeno.

Uglavnom, nadzornici bi bili na tragu svog kolege Denisa Kosora koji je još prvog dana nakon poraza od Gorice (0:2) zazivao nove izbore i silazak kompletnog Nadzornog odbora – odmah. Uz modalitete da trenutačno funkcioniranje kluba ne pati.

Silazak, ostavka, odlazak, kako god, to bi trebalo biti već u srijedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 20:49