Bozidar Vukicevic / CROPIX
CROPIX

KRUŽI U KULOARIMA

HAJDUKOV PREDSJEDNIK U TAJNOSTI DOGOVARA DVA ZVUČNA TRANSFERA? Na meti im je jedan od najubojitijih napadača Prve HNL kojeg želi i Dinamo

AUTOR:
  • Toni Roić

 • OBJAVLJENO:
 • 03.12.2019. u 08:02

 • Zakotrljalo se ime Mindaugasa Nikoličiusa u ozbiljnim kombinacijama za novog sportskog direktora Hajduka, pogotovo nakon što se u nedjelju našao na večeri s predsjednikom Marinom Brbićem u Splitu, ali zasad nema konačne potvrde je li ponuda i službena.

  - To je pitanje za predsjednika Hajduka Marina Brbića - odgovorio je sinoć Nikoličius na izravan upit je li mu ponuđeno mjesto sportskog direktora splitskog kluba, ne želeći otkrivati o čemu se sve pričalo na spomenutoj večeri.

  Drugi izvori bliski veIikogoričkom klubu pak tvrde da će Gorica učiniti sve da Nikoličius ostane, a da je pravi povod sastanka njega i Brbića bio Kristijan Lovrić.

  Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
  Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
   

  Naime, Brbić je još od ona dva šokantna poraza u Velikoj Gorici, odlučio pokušati dovesti Lovrića na Poljud, ali glavna prepreka je visoki odštetni zahtjev jer Gorica vjeruje da za svog najboljeg igrača ove zime može inkasirati od 4 do 5 milijuna eura.

  Brbić pak pokušava s opcijom da ga sada dovede u Split, a da Gorica dobije visoki postotak od Lovrićevog sljedećeg transfera.

  Iz drugih medija