Foto: Darko Tomas / CROPIX
SMIRENA REAKCIJA

HAJDUKOV STRIJELAC NAKON PORAZA U KOPRIVNICI O SUĐENJU 'Možemo biti ljuti, ali ne možemo to promijeniti i moramo to prihvatiti'

Piše: Frane VulasObjavljeno: 12. kolovoz 2019. 10:33

Fantastičan pogodak zabio je Samuel Eduok, ali debelo u sudačkoj nadoknadi. Prekasno su strijelci splitskog sastava napokon proradili. Nije bilo više dovoljno vremena za izjednačenje.

- Kontrolirali smo utakmicu. U prvom dijelu nismo uspjeli realizirati naše brojne prilike. Domaćin je sretno zabio. Razočarani smo, ali treba ovo zaboraviti, pomiriti se s time i koncentrirati se na sljedeću utakmicu (nap.a. protiv Gorice na Poljudu). Ponekad sudac radi pogreške, ali to je nogomet, naš posao. Utakmica je završila, ne možemo više pobijediti – rezonirao je smireno Edouk, ponovno ponajbolji od Bijelih u čijim je redovima bilo dosta ljutnje na kraju susreta. Što na suca, što na same sebe...

Propuštena je prilika za plasman na prvo mjesto?

- Prilika je otišla, ali u nogometu je sve moguće, samo treba dovoljno naporno i kvalitetno raditi. Imamo zaista dobru momčad, samo moramo raditi i realizirati šanse koje stvorimo – rekao je nigerijski napadač, prenosi Slobodna Dalmacija.

Hajduk je jako dobro izgledao do primljenog gola, stvarao šanse?

- Ne mogu nikoga kriviti za taj primljeni gol. Moramo samo misliti o idućoj utakmici,.

Kako si ti vidio sporne situacije?

- Ne želim to komentirati. Sudac je taj donosi odluke. Možemo biti ljuti, ali ne možemo to promijeniti i moramo to prihvatiti – jednostavno na to gleda Eduok.

Još jedan pogodak na kontu, treći u tri utakmice? I to vrlo lijepi pogodak?

- Nikada se ne predajem dokle god se igra. Lijepo je za napadača zabiti, ali najvažnije su pobjede momčadi. Želim zabijati golove za pobjede – naglasio je Eduok.

Približaš se polako cilju koji si sebi zacrtao od 18 golova u sezoni?

- Mislim da ću uspjeti ostvariti taj cilj. No, najvažnije je da pobjeđujemo – poručio je Eduok.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 06:36