Foto: Duje Klaric / CROPIX
REAKCIJA TRENERA

HAJDUKOV TRENER NAKON RUTINSKE POBJEDE PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI VLAŠIĆA Evo što je Carrillo rekao o budućnosti sjajnog veznjaka Bijelih

Nogometaši Hajduka pobijedili su Istru s 2:0 u utakmici 7. kola Prve HNL. Nakon susreta svoj komentar su dali treneri obje momčadi. Hajdukov Carrillo osvrnuo se i na budućnost Vlašića koji je navodno blizu transfera u Everton
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. kolovoz 2017. 01:44

Hajduk se tako vratio u pobjednički ritam nakon ispadanja od Evertona u Europskoj ligi.

"Nakon iscrpljujuće utakmice sa Evertonom u teškom nam je trenutku došao dvoboj sa Istrom, ali na kraju smo sigurno pobijedili. Premda smo imali još šansi za uvjerljiviju pobjedu. u drugom dijelu smo pali zbog umora, možda vrućine. Imamo dva natjecanja u kojima možemo uzeti trofej, a pritom nisam siguran da će Vlašić otići", rekao je Joan Carrillo nakon susreta.

"Kazneni udarac ? Trebao je pucati Erceg, ali Erceg je dao Nikoli rekavši mu "ja sam već postigao gol, evo tebi". S ovim smo dokazali kako vlada sklad u svlačionici. Prvi zgoditak je asistencija Saida za pogodak Ercega. Sudac je potjerao mog pomoćnika Xavija na trrbine, ali mislim da se tu radi o nesporazumu. Osvojili smo 16 bodova dosada, moglo je i bolje, bio bih zadovoljniji da smo sve dobili. Što se tiče stanke, za vikend idem u Španjolsku vidjeti svog sina", dodao je Hajdukov trener.

Istrin trener Darko Raić Sudar nakon susreta je rekao: "Zaslužena pobjeda Hajduka u utakmici koja je riješena u prvom poluvremenu, jer nismo bili kvalitetni da bi utakmicu doveli na veći otpor. Imamo svoje probleme i čeka nas teška sezona, a sva događanja u klubu utječu na moje igrače. Hoću li ostati trener reći će uprava, no svjestan sam da je odgovornost i na menii. Što se tiče prvenstva, bit će veća konkurencija u vrhu, jer Hajduk se bitno podigao".

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 03:03