Foto: Duje Klaric / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

HAJDUKOV TRENER UOČI GOSTOVANJA U PULI NIJE ŽELIO O DINAMU 'Istra ima igrača koji su zanimljivi i Hajduku. Ako ne pobijedimo na cijeni pada i Rudeš'

Dva dana uoči gostovanja u Puli kod Istre u sklopu 8. kola Prve HNL presicu je održao Hajdukov trener Zoran Vulić.
Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 21. rujan 2018. 15:00

Hajduk ranije ide prema Puli, spojit će putovanje sa Zagrebom i kupom gdje u srijedu gostuje u kupu kod Vrapča, već u petak trener Zoran Vulić bio je pred novinarima:

- Svaka nam je utakmica finale, to smo već rekli, pa ponavljamo. Čeka nas zahtjevna utakmica, ali ćemo sve uraditi da pobijedimo. Ako ne pobijedimo u Puli onda će i tri boda protiv Rudeša pasti na cijeni... Istra je promijenila trenera, pa očekujem da sve što smo skautirali pada u vodu... Ali, pripremit ćemo se, oni će biti dobri koliko im mi dopustimo, prenosi Vulićeve riječi Slobodna Dalmacija.

Dakle, nema kalkulacija u stilu ni bod ne bi bio loš,dakle pobjeda. A Istra – novi trener. Igrači će biti dodatno motivirani:

- To su mladi i kvalitetni igrači koji traže afirmaciju. Nisu mogli drugdje u Europi, ali imaju ambicije i dobri su. Dapače, toliko su dobri da bih se usudio kazati kako tu ima potencijal koji je i za Hajduk interesantan!

Dakle, na zimu bi Hajduk i u Istri mogao "pecati" u prijelaznom roku. A što će Vulić sa sastavom svojim:

- To ću odlučiti u nedjelju, ali 95 posto se zna. Vraća se Fomitschow? Je, ali ima problem s ozljedom. Vidjet ću. Ozlijeđen je i Memolla, njega boli gležanj...

- Svugdje tražimo pobjedu, podvukao je Vulić.

- Normalno je da smo u stanju da sumnjamo sami u sebe, ali popravit će se to. Zadovoljan sam kako je prošao team-building, da se domaći i strani igrači više spoje i budu zajedno. Kad igramo da su zajedno, a poslije, kad izađu kroz vrata svlačionice svatko može tražiti prijatelja za sebe.

O Dinamu neće, neki će ostati u Splitu igrati za Hajduk II, pa će na put prema Zagrebu, Istra se postavlja kao novi Rubikon za Hajduk:

- Važna nam je pobjeda, da sve bolje krene. "Puljezi" inače vole Hajduk, osjetio sam to kad sam bio trener kod njih, privrženiji su nama nego nekim drugim klubovima, Pula je nogometni grad, a dolaskom Španjolaca digle su se ambicije kluba, pa je i to razlog da budemo vrlo ozbiljni – naglasio je Vulić.

Linker
24. travanj 2024 10:37