Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
NEOČEKIVAN ISPAD

HAJDUKOVA LEGENDA IZVRIJEĐALA PREDSJEDNIKA NA BILOJ NOĆI '..i predsjednika Hajduka koji se zove... Kako se ono zove, kao neka ptica. Kos? Je, baš tako

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 05. veljača 2017. 14:50

Neugodan incident dogodio se sinoć na Biloj noći koja se održavala u Novalji. Nakon što je predsjednik uprave Hajduka Ivan Kos po ulasku u dvoranu propustio pozdraviti veterane Hajduka koji su već sjedili za svojim stolom te sjeo za svoj stol, ponovio je isto i s govornice dok je držao pozdravni govor. Zasmetalo je to jednog od veterana "bijelih" Vilsona Džonija koji ga je zbog toga potom s govornice izvrijeđao, piše Slobodna Dalmacija.

- U ime veterana Hajduka želim podraviti sve nazočne, ali i predsjednika Hajduka koji se zove... Kako se ono zove, kao neka ptica. Kos? Je, baš tako – rekao je Džoni u startu. Lavina riječi se nastavila, a zasmetalo mu je i što zbog takvog odnosa prema veteranima kluba svi šute.

Dan poslije kontaktirali smo Džonija koji je rekao kako nije istupio kao kapetan veterana te je još naglasio.

- Nisam izvrijeđao Kosa nego sam mu rekao istinu – da ne cijeni veterane Hajduka pa tako ni Hajduk kao instituciju. Dva puta je imao priliku da nas pozdravi, a uopće nije to napravio. Pa ne može doć u dvoranu i ne pozdravit uopće veterane Hajduka, jednog Buljana, Šurjaka, Cukrova...

- Ponaša se kao da uopće ne postojimo. Hajduk živi vječno, sa svojim navijačima, Torcidom i veteranima koji su uz Torcidu. Ali nismo uz njega koji dođe iz Osijeka, kroji ovakvu politiku kluba i onda nam govori da voli Hajduk. Omalovažava ovako sve navijače Hajduka – rekao je Džoni.

Linker
24. travanj 2024 06:48