Bradarić
 Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
IZ SVLAČIONICE

HAJDUKOVA SVLAČIONICA ŽALI ZA PROPUŠTENIM PRILIKAMA I BODOVIMA NAKON DERBIJA 'Ovo nam je bila jedna od važnijih utakmica, da stignemo Osijek...'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 08. travanj 2019. 01:05

Više zadovoljstva bilo je u osječkim, nego u splitskim redovima nakon derbija (0:0). Iz Hajdukova kuta govorio je kapetan Domagoj Bradarić.

- Sigurno je da smo razočarani, mislim da je igra trebala biti na višoj razini. Mi moramo žaliti za prilikama koje smo imali. U sljedećoj utakmici trebamo pokušati ispraviti te stvari u napadu i početi postizati pogotke. Ovo nam je bila jedna od važnijih utakmica, da stignemo Osijek. Nismo uspjeli i moramo se okrenuti novim susretima. Oni su se dosta zatvorili, bilo je taktičkoga nadmudrivanja i žalimo za prilikama. Treba popraviti zadnji pas. Protiv Lokomotive idemo na pobjedu, a svaka utakmica je važna – rekao je Bradarić.

Brazilac Jairo je isto dao mišljenje o utakmici.

- Bilo je otvoreno, imali smo šansi, ali nije htjelo u mrežu. Oni su zadovoljniji od nas, mi smo htjeli pobijediti, ali eto nismo. Protiv Lokomotive i svaka sljedeće će biti važna, moramo se fokusirati i biti bolji kao momčad – poručio je Jairo.

VIDEO: Jurica Radić

Mladi Boško Šutalo iz Osijeka bio je zadovoljan bodom na Poljudu gdje je igrao prvi put.

- Utakmica je bila teška i čvrsta, a mi smo došli za željom osvojiti bod ili sva tri. Samo nam je važno bilo ne izgubiti. Ispunili smo sve trenerove zahtjeve i idemo zadovoljni kući. Nije bilo prigoda, pravi derbi u kojemu se igralo po sredini, ali gledatelji mogu biti zadovoljni. Nama je bilo bitno da ostanemo na trećoj poziciji, da nas Hajduk ne stigne. Iduće dvije će biti teške, ali moramo dobiti. Hvala treneru na ukazanom povjerenju – kazao je Šutalo.

Kapetan Osijeka Mile Škorić pamti utakmice u kojima je imao i više posla…

- Bilo je bitno ne izgubiti jer na Poljudu je teško igrati, a i mi smo u teškom razdoblju, stoga je ovaj bod velik. Igra nije bila bajna, čvrst derbi, ali smo zadovoljni. MI tek hvatamo zahtjeve novoga trenera, ne možemo očekivati odmah neku lepršavost – rekao je Škorić.

Linker
20. travanj 2024 16:04