NESRETNI GOL IZ POGREŠKE

HAJDUKOVCI UTUČENI NAKON PORAZA U DERBIJU NA POLJUDU 'Razočarani smo, znali smo sve njihove prednosti i mane! Pobijedili su, ali nezasluženo...'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 04. travanj 2019. 00:27

U susretu 27. kola Prve HNL Dinamo je kao gost u Splitu svladao Hajduk sa 1-0 (1-0). Strijelac jedinog gola bio je Gavranović u 26. minuti. Iz Dinamove svlačionice odjekivala je pjesma nakon derbija, a u Hajdukov je bila tuga, no ipak su dvojica Bijelih su stala pred mikrofone.

- Primili smo gol iz jedne naše pogreške, ali poslije toga smo pokazali da smo momčad, ali nekada je za pobjedu potrebno malo sreće. Željeli smo dati gol, ali nije išlo, a kažem da je falilo malo sreće i koncentracije. Nekad je tako. Svi žele zabiti protiv Dinama, ali danas nije išlo. Nadam se da će u idućem susretu biti bolje. Za mene ništa ne znači što smo dali maksimum. Čeka nas važna utakmica u nedjelju koju moramo pobijediti. Trener nam je na poluvremenu rekao da igramo dobro i da moramo tako nastaviti. Ali, primili smo pogodak i nismo uspjeli doći do izjednačenja – kazao je Ardian Ismajli koji je bio najbolji u redovima Bijelih..

Stanko Jurić ušao je s klupe, evo što je rekao:

- Primili smo nesretni gol, iz pogreške, nije bitno tko je pogriješio. Odigrali smo dobru utakmicu i nismo zaslužili izgubiti. Po meni smo mi imali inicijativu cijelu utakmicu, ali su oni bili malo agresivniji u sredini terena. Pobijedili su, ali rekao bih nezasluženo. Znali smo da će biti ovakva utakmica. Dinamo je išao na treću liniiju, ali nisu imali nekakvu igru. Možda smo više opasnosti trebali stvoriti po bokovima, ali eto nismo. Znali smo kako oni igraju, da će biti tvrdo, da moramo iskoristiti najmanju šansu, ali to se nije dogodilo. Idemo dalje, okrećemo se Osijeku. Ne bih komentirao crveni karton. Znali smo njihove mane i prednosti, ali smo razočarani. Trener nam je prije utakmice rekao da je ključni susret protiv Osijeka, premda je ova bila jako važna zbog svega i navijača. Atmosfera je bila odlična, svaka čast našim navijačima, nadamo se odužiti im se već protiv Osijeka – poručio je Jurić.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 00:03