Screenshot
PROPUSTIO NAJVAŽNIJE

HAJDUKU SE NAPOKON VRAĆA POUZDANI AS S KOJIM BI MOŽDA SVE BILO PUNO DRUGAČIJE Nije ga bilo u povijesnom europskom debaklu, niti u prvom HNL porazu!

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 12. kolovoz 2019. 21:10

Josip Posavec, koji je zbog ukliještenja živca u vratu propustio posljednje dvije utakmice Hajduka, trebao bi se vratiti na vrata Bijelih u susretu s Goricom.

Vijesti koje dolaze iz Hajduka, kažu da bi u konkurenciji trebao biti i lijevi bek David Čolina, koji je imao problema s mišićem.

Za njih dvojicu je još prošli petak trener Damir Burić kazao da su bolje, ali je u dogovoru s liječničkom službom ipak odlučeno da ne putuju u Koprivnicu.

Split, 030419.
Stadion Poljud, 
Nogometna utakmica HT Prva HNL , 27.kolo, derbi HNK Hajduk - GNK Dinamo.
Na fotografiji: MArio Gavranovic, Josip Posavec
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Protiv Slaven Belupa je branio Tomislav Duka koji je morao bolje reagirati kod prvoga gola kada mu je lopta prošla ispod tijela, no pogreške čuvara mreže su sastavni dio nogometne igre, koliko god je ova za Hajduk došla u nezgodno vrijeme, kada su bili bolji i stvarali šanse.

Duka je branio posljednje dvije prvenstvene utakmice te u dvobojima s Gzirom United kada se senzacionalno ispalo iz Europe na prvoj prepreci.

Stefan Simić out zbog kartona

Hajduk u utakmici s Goricom neće moći računati na stopera Stefana Simića koji ma ima tri žuta kartona. Na njegovo mjesto trebao bi ući Oleksandr Svatok, koji ga je već zamijenio u Koprivnici. Dogodi se suspenzija zbog kartona i onda je kadar za obrambene pozicije odjednom sužen, budući da je Hajduk transferirao Borju Lopeza u Sporting Gijon, a Božo Mikulić otišao je na posudbu u Slaven Belupo.

Pričuva će biti mladi Mario Vušković, koji čeka na prvi nastup, a vidjet ćemo hoće li trener Damir Burić povući nekoga iz druge momčadi. Također, neće biti ni isključenog napadača Marina Jakoliša.

Linker
25. travanj 2024 10:35