Zapresic, 260217.
Gradski stadion Zapresic.
MAXtv Prva Liga, 1.HNL, 22.kolo, utakmica NK Inter Zapresic - HNK Rijeka.
Na fotografiji: Matjaz Kek.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX

REAKCIJE POSLIJE UTAKMICE

I U ZAPREŠIĆU JE BILO SVEGA Dvije sporne situacije otišle na stranu Intera: 'Neki viču da su bili kazneni udarci...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 26.02.2017. u 21:17

 • Matjaž Kek bio je jako zadovoljan, pohvalio je svoje igrače kako se dobro nose s emocijama jer nije lako održati teret borbe za naslov prvaka. Odbio je komentirati dvije situacije u kojima su gosti tijekom igre tražili kaznene udarce; u 1. minuti kad je Gorgon htio pucati, ali su mu dvojica igrača ušli u blok, te u 36. nakon duela Vešovića i Boseca što je sudac vidio kao simuliranje Riječana.

  - Neki viču da su bili kazneni udarci, drugi da nisu, nisam to niti dobro vidio, a, uostalom, već u srijedu je utakmica s Osijekom i nemam vremena razmišljati unatrag - kazao je Kek.

  O susretu je rekao:

  - Čestitam igračima na onome što su prikazali i zahvaljujem našim izuzetnim navijačima. Lijepo je pobijediti u Zaprešiću nakon toliko dugo vremena. Važno je da smo stvarali prilike i pucali po golu. U nekim trenucima možda čak i previše. Na kraju smo se morali čuvati dugih lopti, da nam se ne ponovi ono što smo već doživjeli u Zaprešiću - konstatirao je i komplimentirao Interu na korektnoj igri.

   

  Samir Toplak je kazao:

  - Htjeli smo ih uvesti u nervozu, znali smo da će sa svakom novom minutom teren biti sve teži i teži. Sve smo se dogovorili u poluvremenu, ali napravili smo neviđenu grešku. Opet, i to je sastavni dio igre. Dali smo svoj maksimum, igračima nemam što zamjeriti. Pokušali smo nešto napraviti, a bodovi na kraju zasluženo idu prema Kvarneru.

  Obojica su komentirali priče koje su kolale o Dinamovoj stimulaciji Intera.

  - Sigurno je da u su glavama igrača bile sve te stvari koje se događaju. U zadnjih tjedan dana pričalo se o svemu, samo ne o nogometu - rekao je Kek.

   

  Toplak je, pak, istaknuo da mu takve priče jako smetaju.

  - To je nekorektno prema nama. Mi igramo samo za sebe. Ne zanimaju nas ni Dinamo ni Rijeka, niti bilo tko drugi. U sljedećem kolu idemo po iznenađenje u Maksimir.

   

  Iz drugih medija