CROPIX, sn ilustracija
SASTANAK POMIRBE

IGRAČI I TORCIDA ODRŽALI KRIZNI SASTANAK NA POLJUDU Evo koja se četvorka sastala s navijačima i kakav je zaključak u čitavoj priči

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2018. 19:48

Hajdukovi igrači inicirali su sastanak s Torcidom, tako da su na Poljudu popričali Nižić, Caktaš, Radošević, Savvas sa sedmoricom navijača među kojima su bili predsjednik i tajnik Kluba navijača, Željko Mamić i Toni Baletić. Povod za razgovor je bio odnos igrača i navijača nakon incidenta na Starom placu, kada je Futacs udaren nogom u glavu, ali tema je bila ukupan odnos, piše Dalmatinski portal.

Ova sezona i po tome je bila posebna, od apsolutne podrške s tribina do situacije da im se skandira 'Igrajte, pi...ce' čak i kada postižu golove od trenutka kada je Torcida pokazala Ivanu Kosu palac dolje (Rudeš).

Na Ujevićevoj poljani ispred Kluba navijača Torcida napadnuti su igrači Hajduka od kojih je Marko Futacs zadobio ozljedu glave
Foto: Duje Klaric / CROPIX

Ipak, situacija se prema igračima s vremenom primirila, oni ponovno dolaze pozdraviti Torcidu nakon utakmice, a navijači su ih i nakon poraza u derbiju ispratili ovacijama. No, onda se dogodio slučaj kod Starog placa i ponovno je taj odnos ostao nedefiniran.

Uglavnom, torcidaši su im na sastanku rekli da se radilo o izdvojenom incidentu, spletu okolnosti, te da nemaju nikakvih razloga za nelagodu ili strah, što su potkrijepili i reakcijom Sjevera i ostatka stadiona nakon poraza u derbiju, navodi dalje u tekstu Dalmatinski portal.

Na Ujevićevoj poljani ispred Kluba navijača Torcida napadnuti su igrači Hajduka od kojih je Marko Futacs zadobio ozljedu glave
Foto: Duje Klaric / CROPIX

Savvas je, podsjetimo, bio sa Saidom, Futacse, Memollom i Hamzom u trenutku incidenta. Danas je Grk navijačima rekao da razumije temperament u kojem nije uputno šetati jutro nakon poraza po gradu, a ovim sastankom dobio je potvrdu da se ne radi o ničemu većemu.

Zaključili su da je sada najbitnije 'budućnost graditi skupa' i učiniti sve da Hajduk sezonu zaključi osvajanjem trofeja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 08:10