CROPIX
'JE LI OVO POČETAK RIJEKINA KRAJA?'

'IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC' Dinamo ponovno igra nogomet za naslov prvaka: Prvaci smo ako dobijemo sve do kraja, nije nas briga kako igraju drugi!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. ožujak 2017. 22:57

Nema u Maksimiru euforije, Rijekin bod na Poljudu, ili gubitak dva boda, ovisi kako se gleda, nije izazvao ushit među ljudima u Dinamu.

Derbi Hajduka i Rijeke već je počeo dok su igrači još bili u svlačionici, trener Petev davao izjave medijima, gledala se utakmica u klupskim hodnicima i ložama.

Barem prvo poluvrijeme, primijetili smo da je nakon prvih 45 minuta nekoliko automobila otišlo s parkirališta kod zapadne tribine. Što znači da su svi gledali...

Dinamovi nogometaši također nisu bili imuni na jadranski derbi, ubrzo su nakon utakmice promijenili lokaciju i njih petnaestak, predvođeno kapetanom Domagojem Antolićem, zaposjeli su mjesta ispred ekrana u jednom kafiću blizu stadiona. Gledali, komentirali, na kraju su emocije bile i podijeljene. Hajduk je uzeo dva boda, opet, mogao je i sva tri. Opet, nije lako dinamovcima navijati za Hajduk...

- Da, gledali smo utakmicu u kafiću zajedno mi igrači, ali nemam neki poseban komentar. Dok Dinamo ovisi sam o sebi, a činjenica je da smo prvaci ako pobijedimo sve do kraja, nije nas briga kako drugi igraju - rekao je uime momčadi Domagoj Antolić te potom dodao:

- Moram reći da me prije svega raduje igra protiv Splita koja pokazuje da se dižemo u formi i to me kao kapetana čini velikim optimistom uoči nastavka sezone - kaže Antolić.

Bilo je poziva na sve strane ‘je li bio penal’, ‘je li ovo početak Rijekina kraja’, svakako, intrigirao je poljudski dvoboj dinamovce, koliko god pokušavali to sakriti. Dinamo se podigao u igri, zato u Maksimiru valjda optimizam, a svi su svjesni:

- Ionako i dalje moramo pobijediti Rijeku u obje utakmice!

Tako misle svi u Dinamu, Modri su smanjili zaostatak, ali i s četiri boda imaju sličnu računicu kao i šest bodova minusa na tablici.

Šou ide dalje, do Rujevice će možda zaostatak ostati isti, a tamo slijedi najveći obračun. Ali, do tada će svaki vikend nuditi istu priču. Dinamo i iduće nedjelje igra dva sata prije Rijeke, u Puli, sigurno će se gledati.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 16:04