Matthew Ashton/Getty Images / Matthew Ashton Getty Images
UGLEDNO IME

IMPRESIVAN POVRATNIČKI DEBI BIVŠEG DINAMOVCA U NOVOM KLUBU Hrvatski prvoligaš pod novim trenerom do vrha napunio mrežu Slovenaca

Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 16. siječanj 2020. 17:53

Inter je u prvoj utakmici na 6. izdanju Arena Cupa u Medulinu do vrha napunio mrežu slovenskog drugoligaša Drave i slavio pobjedu 6:0, prvu otkad je na njegovu klupu sjeo Željko Petrović.

Već u 3. minuti poentirao je Zamouri, potom se dva puta u listu strijelaca upisao Mamut, dok su mrežu slovenske momčadi pogađali Conev s 11 metara, Benčić i Vusković.

U prvom dijelu osim strijelaca vrijedi istaknuti prodornog Mitrovića, a najljepši trenutak je pogodak opet odličnog mladog Benčića koji je udarcem s dvadesetak metara pogodio spoj vratnice i grede, a lopta se potom odbila u mrežu.

U nastavku se osim Benčića istaknuo i kapetan Mazalović, ali i svi ostali igrači u žutim dresovima za prvu pobjedu na klupi novog trenera Željka Petrovića.

Inter je nastupio u sljedećem sastavu: Matković, Rom, Savić, Nekić, Bosec, Postonjski, Mlinar, Conev, Mitrović, Zamouri, Mamut (još su igrali: Topić, Galić, Tatomirović, Grgić, Vego, Mazalović, Soldo, Marasovich, Sekučić, Benčić, Vusković).

Linker
19. travanj 2024 10:56