CROPIX
PRIJETNJE I POKUŠAJ NAPADA

INCIDENT NAKON PREOKRETA HAJDUKA, ZAGREBAČKI SUDAC OTKRIO ŠTO MU SE DOGODILO U TUNELU I ZAŠTO JE ISKLJUČIO POMOĆNOG TRENERA HAJDUKA 'Smeća ste velika'

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 09. ožujak 2019. 20:59

Hajduk je u Koprivnici s 2:1 pobijedio Slaven Belupo u ludoj završnici, a zagrebački sudac Fran Jović nije imao ugodno popodne na travnjaku u Koprivnici, a niti nakon utakmice, barem ako je suditi po izjavi koju je stavio u službeni zapisnik s utakmice:

"Po završetku utakmice gospodin Zvonimir Šimunović dočekao me u tunelu igrališta te se pokušao sa mnom fizički obračunati, u čemu su ga spriječili zaštitari. Nakon toga isti mi je i prijetio. To je ponovio u više navrata", među inim je napisao zagrebački arbitar.

Jović je u zapisnik stavio i razlog zašto je s klupe isključio Hajdukova dužnosnika:

"U 62. minuti udaljio sam s klupe za pričuvne igrače pomoćnog trenera HNK Hajduka, Gorana Rosandu zbog učestalog prigovaranja riječima: "Smeća ste velika."

Zagrebačkog je suca indirektno u izjavi nakon susreta spomenuo i ogorčeni domaći trener Ivan Sertić.

"Ne želim komentirati stvari na koje nemam utjecaja, ali mi je teško kada poslije utakmice dođem u svlačionicu i vidim da 20 igrača plače, a da se jedan gospodin 90 minuta sa šeretskim osmijehom šetka po terenu, što je zaista frustrirajuće", rekao je Sertić upitan za komentar suđenja, očito misleći upravo na suca Jovića.

Repovi iz Koprivnice sasvim sigurno će se vući još neko vrijeme...

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 08:26