Facebook
EKSPRESNE SANKCIJE

INCIDENT U OSIJEKU, KLUB POTJERAO SVOG PONAJBOLJEG IGRAČA NAKON PROMETNE NESREĆE 'Ugrozio je ljude, nekima nanio ozljede pa pobjegao'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 02. ožujak 2019. 11:43

Jedan od najboljih igrača Osijeka, Petar Bočkaj (22), izbačen je iz kluba.

Vijest je službeno objavio Osijek na svojoj web-stranici i ponudio objašnjenje Priopćenje kluba prenosio u cijelosti.

"Nakon telefonske sjednice Uprave Kluba, igrač Petar Bočkaj je izbačen iz Nogometnog Kluba Osijek. Razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora.

Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg kluba.

Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima", stoji u priopćenju Osijeka.

Bočkaj se u alkoholiziranom stanju zabio u trgovinu u sklopu benzinske stanice u Kanižilićevoj ulici nakon što se vraćao s koncerta Saše Matića koji je održan u dvorani Gradski vrt.

Portal sib.rtl.hr, tvrdio je da je razlog Bočkajevog, navodnog namjernog zabijanja u trgovinu bio taj što nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu.

Međutim, informacija o tome da se dosadašnji igrač Osijeka namjerno zabio u prodajni prostor benzinske postaje pala je u vodu, jer bi u tom slučaju protiv njega sigurno išla kaznena prijava. Naime, iz izjava svjedoka, ali i pregledom videonadzora, utvrđeno je da je do ovog incidenta došlo spletnom niza nesretnih i nespretnih okolnosti.

Facebook
Facebook
Facebook

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 07:15