Franck Ohandza
 Foto: Nikola Vilic / CROPIX
O TOME SE ŠUŠKA

INTRIGANTNA VIJEST UZNEMIRILA JE NAVIJAČE HAJDUKA UOČI DERBIJA Osijek želi 'Bijelima' oteti Francka Ohandzu?!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 27. listopad 2016. 10:00

"Navodno u redovima Osijeka postoji interes da dovede Francka Ohandzu", pojavljuje se informacija u eteru, s obveznim "navodno" i bez objave uporišta, međutim svakako je zanimljivo da se pojavljuje uoči susreta Hajduka i Osijeka, piše Slobodna Dalmacija.

Intriga je zapravo što se Hajduk i Ohandza još uvijek nisu dogovorili oko produžetka ugovora, nisu na istim valnim duljinama, a Osijek je željan osvježenja i spreman je, sposoban ulagati jer raspolaže određenim sredstvima. Sve je lako iskombinirati. Ako se ne dogovori s Hajdukom, eto Osijeka zainteresiranog.

Sigurno je da ne smije biti službenih kontakata s igračem, na primjer da mu se obrati novi klub prije Nove godine, jer je pod ugovorom s Hajdukom koji mu istječe tek na ljeto.

Split, 190915.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmice 10. kola MAXtv Prve lige izmedju HNK Hajduk Split i GNK Dinamo Zagreb.
Na fotografiji: Ohandza promasio prazan gol.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Paun Paunovic / CROPIX

Međutim, Ohandza bi se teoretski mogao nakon Nove godine slobodno opredijeliti za novi klub u koji bi slobodno otišao u lipnju, ili pak uz blagoslov Hajduka ne prije siječnja, kad se otvara prijelazni rok.

Stoga je vijest u domeni – šuškanja, valjanja, valja vidjeti kakve će reakcije donijeti idućih brzih dana, i to baš uoči dvoboja Hajduka i Osijeka u nedjelju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 07:43