sn arhiva
NOVO IME NA LISTI

'IRONMAN' PREUZIMA HAJDUK!? MENADŽER, TRIATLONAC I ČLAN MENSE PRVI FAVORIT ZA PREDSJEDNIKA Hoće li ljubav prema klubu pretvoriti iz hobija u posao?

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 12. lipanj 2018. 12:03

Boris Sesar, 39-godišnji menadžer iz Deutsche Telekoma, kandidat je za predsjednika Hajduka. Informacije čak govore da je Sesar najveći kandidat, ali bez službene objave s Poljuda teško je za menadžera iz velike kompanije kazati da će sljedeći tjedan preseliti u fotelju prvog čovjeka splitskog kluba.

Od 22. travnja kada je odlukom Nadzornog odbora smijenjen dotadašnji predsjednik uprave Hajduka Ivan Kos, splitski je klub u potrazi za novim čelnikom Uprave. Nekoliko se kandidata već pojavilo u medijima, među njima je najbolje kotirao dubrovački poduzetnik i dopredsjednik Vk Jug, Luka Jakobušić, ali nema ništa od njegovog angažmana na Poljudu.

Zato je nastavljena potraga za nasljednikom Kosa i došlo se do Sesara koji od srpnja prošle godine obavlja dužnost predsjednika Društva prijatelja Hajduka u najjačem ogranku - Zagreb. Hoće li zaista Sesar svoju ljubav prema Hajduku pretvoriti iz hobija u posao, znat će se vrlo brzo, jer na Poljudu je glavna ideja predstaviti novog predsjednika na početku priprema.

Ukoliko ga dotad pronađu. U protivnom, predsjednik bi trebao biti imenovan do kraja mjeseca, ali u svakom slučaju novi je prvi čovjek kluba u velikom kašnjenju. Sezona već počinje, pripreme kreću sljedeći tjedan, a za mjesec i pol dana Hajduk polazi u novu europsku avanturu. Posla je preko glave, a Sesar je mlad, stručan i ambiciozan. Sesar je profil čovjeka kakvog bi u Hajduku poželjeli na mjestu predsjednika kluba. Također valja istaknuti kako se Sesar u slobodno vrijeme bavi triatlonom, čak je odradio dva Ironmana , a je i Mense

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. travanj 2024 13:43