CROPIX
'NISMO BESKIČMENJACI'

ISPRIKA BIŠĆANA NIJE PROMIJENILA NJIHOV STAV Predsjednik Armade poslao jasnu poruku: 'Mi ćemo ostati, a ovakvi treneri će otići za godinu-dvije'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2018. 13:14

Igor Bišćan ovog će petka u 18 sati protiv Intera debitirati u HNL-u kao trener Rijeke, a nezadovoljstvo dijela Armade njegovim odabirom za nasljednika Matjaža Keka i dalje traje.

Stariji navijači još mu uvijek zamjeraju na ne baš prijateljskoj gesti iz njegovih Dinamovih dana, kada se tijekom jednog derbija 1999. godine slaveći gol primio za međunožje i pokazao prema tribinama.

"Jedna moja izjava na tu temu već je izašla u javnost, no mogu ukratko ponoviti. Bilo je davno, ja se zaista ne sjećam kakvu sam gestu učinio, ali sasvim sigurno da nije bila primjerena. Ponavljam, ako još uvijek ima uvrijeđenih, ja im se i ovim putem ispričavam. Iz ove perspektive shvaćam da sam pogriješio. Zbog godina, nezrelosti..., kako god, nebitno. Svojim radom i ponašanjem nastojat ću pokazati da sam kao osoba i kao stručnjak dovoljno dobar da me podrže. Koncentrirat ću se na rad pa ćemo vidjeti što će vrijeme donijeti", komentirao je Bišćan još na predstavljanju.

Stav navijača Rijeke nije se promijenio ni nakon isprike bivšeg Vatrenog, a nešto više o tome za Radio Rijeku rekao je predsjednik Armade Dejan Božić.

"Stav Armade je takav da je neprihvatljivo da nam je trener Bišćan, a pomoćni Renato Pilipović", započeo je Božić.

Kako će se Armada ponašati na tribinama?

"Armada će uvijek biti na tribinama, navijala ona ili ne. U petak imamo utakmicu u Zaprešiću. Vidjet ćemo... Od svih koji nama neke stvari zamjeraju i koji podržavaju Bišćana u Zaprešiću ih neće biti deset, a nas će biti od 100 do 150. To sve govori tko prati Rijeku i tko ne zaboravlja neke stvari. Imamo svoje stavove i nismo beskičmenjaci da ih mijenjamo. Mi ćemo nastaviti podržavati klub na svoj način, a klubu se nikad ne okreću leđa, ni u dobru ni u zlu. Ovakvi treneri će otići za godinu-dvije za bolju ponudu, a mi ćemo ostati", rekao je Božić za Radio Rijeku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 05:18