Screenshot
MAKSIMIRSKI SPECIJALAC ZA OBRANU

IZ UTAKMICE U UTAKMICU JE SVE JASNIJE - DINAMO NAPOKON IMA JAKU OBRANU, I TO NIJE SLUČAJNO Nenad Bjelica otkrio: 'Da, on je jako zaslužan za to!'

Trener Dinama Nenad Bjelica progovorio je u velikom intervjuu za Sportske novosti o stvaranju novog, drugačijeg Dinama za Ligu prvaka, a posebno je dotaknuo jedan aspekt igre Modrih.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. kolovoz 2018. 10:20

Bjeličin Dinamo karakterizira čvrsta obrana, koja iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje i čvršće.

Možda široj javnosti nije poznato ili je promaknulo da Dinamov trener u stožeru ima upravo stručnjaka za obranu, Renea Pomsa, njemu sigurno pripadaju zasluge za taj napredak u defanzivnoj igri.

- Je, Rene je jako zaslužan za to, surađujemo već godinama i imam u njega veliko povjerenje. Podijelili smo se tako da ja uglavnom radim s veznim redom i napadom, dok je on zadužen za obranu. Uigrava automatizme u zadnjoj liniji, ali, naravno, nije obrana samo igra zadnje linije, obranu igra čitava momčad. Tako da preko tjedna radimo treninge u kojima uigravamo defanzivnu igru svih linija. Dobro se nadopunjavamo, siguran sam da ćemo u tom pogledu izgledati još bolje kako sezona bude odmicala - rekao je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 19:14