Cvitanović
 Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX / CROPIX
IMAO POTPORU PUBLIKE, ALI...

IZBORIO JE OSTANAK, ALI NIJE BILO DOVOLJNO! IGOR CVITANOVIĆ VIŠE NIJE TRENER ISTRE 1961 Tko će naslijediti bivšeg dinamovca na klupi Puljana?

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 11. lipanj 2019. 10:55

Tko će biti trener Istre 1961 u novoj sezoni? Pitanje je to na koje još uvijek nema odgovora, ali neke su stvari puno jasnije. Naime, to sigurno neće biti Igor Cvitanović, kojem su se čelnici pulskog kluba zahvalili na suradnji. Jučer smo se popodne čuli s Cvitanovićem, koji nam je u tom trenutku rekao kako nema novosti po pitanju njegovog statusa. Međutim, u večernjim satima do nas je stigla informacija kako popularni Cvita više nije trener momčadi s Drosine.

To smo mogli i pretpostaviti jer kako je vrijeme odmicalo bilo je jasno da čelnici Istre 1961 razmatraju druge opcije. Nema nekog smisla držati trenera, koji je izborio ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa na stand by-u već tjedan dana stoga je ovo bio očekivan epilog priče.

Inače, prema nekim saznanjima, Istri je ponuđena nekolicina trenera, navodno je riječ o dobro poznatim imenima u hrvatskom nogometu, a jedan od njih ima inozemnog iskustva, a već je ranije bio u kombinacijama za preuzimanje kluba s Drosine. Nisu nam otkrili o kome se radi, ali može se zaključiti da je riječ o Deanu Klafuriću, kojem je zadnji posao bio u Legiju iz Varšave.

Velika Gorica, 080917.
Gradski stadion 
Nogometna utakmica 2.HNL, 5. kolo, HNK Gorica - NK Hrvatski dragovoljac.
Na fotografiji: Trean Dean Klafuric.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX
Dean Klafurić

Naime, u listopadu prošle godine bilo je nekih naznaka da bi Klafurić mogao preuzeti Istru 1961, ali ipak se nešto izjalovilo. Sada je Klafurić opet ponuđen Puljanima, ali ima još kandidata i očigledno čelnicma treba još neko vrijeme da odluče tko će zamijeniti Cvitanovića koji je, dojma smo, imao potporu pulske publike..

Linker
19. travanj 2024 16:24