HNL

Izbornik Gračan prihvatio ispriku: Marko Livaja ponovno u mladoj reprezentaciji

AUTOR:
 • Slobodna Dalmacija

 • OBJAVLJENO:
 • 20.02.2014. u 16:05

 • Izbornik mlade hrvatske reprzentacije Nenad Gračan objavio je popis od 25 igrača za prijateljsku utakmicu sa Slovenijom, koja će se 5. ožujka igrati u Ljubljani.

  Na popisu je ponovno napadač Atalante Marko Livaja, kojega je prošloga ljeta tadašnji izbornik Niko Kovač izbacio iz reprezentacije jer se nije odazivao na mobitel. Livaja je preko menadžera tada pokušao izbjeći dolazak na okupljanje, pravdajući to umorom od priprema.

  No, nedavno je Gračan kazao kako se Livaja ispričao te da je, što se njega tiče, sve izglađeno. Najavio je da će ga ubuduće zvati, što je sada i potvrdio.

  Reprezentativno okupljanje počinje u nedjelju 2. ožujka u Zagrebu.

  Popis od 25 igrača izbornika Gračana:

  Oliver Zelenika (Lokomotiva), Simon Sluga (Pomorac), Dario Župarić (Pescara), Niko Datković (Spezia), Tin Jedvaj (Roma), Antonio Pavić (Osijek), Dino Perić (Lokomotiva), Antonio Milić (Hajduk), Toni Gorupec (Lokomotiva), Mato Miloš (Siena), Josip Radošević (Napoli), Marko Malenica (Osijek), Mario Pašalić (Hajduk), Luka Begonja (Lokomotiva), Marko Livaja (Atalanta), Mario Šitum (Lokomotiva), Dario Čanađija (Slaven Belupo), Domagoj Pavičić (Dinamo), Petar Mišić (Lokomotiva), Stipe Perica (NAC Breda), Marko Pjaca (Lokomotiva), Mirko Marić (Široki Brijeg), Filip Bradarić (Hajduk), Frano Mlinar (Udinese) i Matej Mitrović (Rijeka).