NEOČEKIVANA OSTAVKA

IZNENAĐUJUĆE VIJESTI! IGOR BIŠĆAN NAPUŠTA KLUPU RIJEKE, IGRAČI SU SVE ZNALI I PRIJE UTAKMICE Već su poznata i dva kandidata za njegova nasljednika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2019. 22:21

Nakon završetka utakmice između Istre i Rijeke (3:0) trener Igor Bišćan podnio je ostavku. Bišćan se nakon susreta zahvalio na suradnji i poželio sreću sada već bivšim suradnicima.

- Hvala svima koji su vjerovali u nas. Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću na povjerenju. Hvala suradnicima i igračima, želim klubu svu sreću i da dovedu nekog kome je stalo do kluba koliko je i meni bilo stalo, rekao je Igor Bišćan na oproštaju.

Bišćan je klupu Rijeke preuzeo u listopadu 2018. godine nakon što je klupu riječkog prvoligaša napustio Matjaž Kek koji je ostvario povijesne uspjehe s Rijekom.

Navodno se hrvatski stručnjak na klupi Rijeke već oprostio od svojih igrača prije utakmice i naveo da mu je svega dosta. Jedni izvori tvrde da se zasitio cijele atmosfere oko kluba i izostanka podrške navijača Rijeke, dok prema drugima Bišćan želi preuzeti mjesto izbornika U-21 reprezentacije Hrvatske.

Rijeka, 150919.
Stadion Rujevica.
Utakmica 8. kola 1. HNL, HNK Rijeka - HNK Hajduk.
Na fotografiji: Igor Biscan, trener Rijeke.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Postoje i glasine da se za klupu Rijeke već pregovaralo s donedavnim izbornikom mlade reprezentacije Nenadom Gračanom koji bi se u tom slučaju nakon osam godina vratio kao trener Bijelih u svom trećem mandatu.

Osim Gračana spominje se i Slovenac Simon Rožman (36) koji slovi kao prvi kandidat za nasljednika Igora Bišćana. Mladi slovenski trener tri je godine sjajno radio u Domžalama, ali tamo je dobio otkaz prije 20-tak dana, nakon što je momčad loše otvorila prvenstvo. Znamo da je Rožman bio jako zanimljiv Riječanima i prošle jeseni, ali tada je bio zauzet...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 17:59