ZAOBIŠLI POLJUD

Izvršni odbor HNS-a potvrdio svoju odluku: Hrvatska će Izraelce dočekati u Maksimiru!

Piše: Dražen KrušeljObjavljeno: 05. srpanj 2011. 17:28

Stožer i igrači navijali su za Izrael na Poljudu nakon što nas je fenomenalna splitska publika doslovce odnijela do pobjede protiv Gruzije, ali nismo znali da je odlukom IO-a iz siječnja definiran kalendar za cijelu 2011. Mi imamo pravo na želje, ali zna se tko donosi odluke, pomirljivo je Slaven Bilić dočekao odluku nogometne vlade da Izraelce ugostimo u Maksimiru.

Izbornik je pred Markovićeve suradnike došao s debelim fasciklom, analizom dosadašnjih kvalifikacija i očekivanjima uoči jesenskog finiša ciklusa. Priznaje da pasivnim položajem nekolicine važnih reprezentativaca na ljetnoj tržnici.

- Ne samo Kranjčar i Šimunić, nego i vratari. Prijelazni rok je dovoljno dug da se promijene njihovi statusi, riječ je o klasama koje će pronaći izlaz iz nezavidne pozicije. Za Runju i Pletikosu je bitno da ubuduće brane, za svaki slučaj motrit ćemo moguća pojačanja za vratarski sektor. Što se tiče Modrića, nadam se da ova situacija neće negativno utjecati na njega. I dalje stojim pri tvrdnji da igra za ogroman klub, velika je privilegija biti igrač Tottenhama - kaže Bilić.

Uzgred, IO HNS-a na sjednici je “zbog neposluha” suspendirao Varaždinski i Dubrovačko-neretvanski ŽNS, podružnice lojalne Igoru Štimcu, te na tim područjima imenovao privremene povjerenike.

Linker
20. travanj 2024 13:44