Ivan Klindić / CROPIX
NIJE ZADOVOLJIO

Jedan od najvećih promašaja Dinama: Bjelokošćanin Bakary Sare se vraća u Cluj!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. siječanj 2014. 21:57

Bakary Sare odradio je jučerašnji dio programa s Modrima , no izgleda da se neće još dugo zadržati u Maksimiru, pogotovo da neće na pripreme u Međugorje.

- Nismo još završili posao, treba riješiti neke formalnosti, Sare ide u Cluj. Ali ne na posudbu, on je ovdje bio na posudbi, imali smo ga priliku otkupiti, ali nećemo iskoristiti tu priliku. U idućih nekoliko dana, bude li sve u redu, on se vraća u Rumunjsku - otkrio je Zoran Mamić.

Dinamo jest kupio Sarea, prema transfermarktu ga je i platio 500 tisuća eura, a ugovor mu istječe 2017. godine. Međutim, očito je postojala neka klauzula, kojom se Dinamo osigurao, ili su odnosi Dinama i Cluja toliko dobri - vezu je “podebljao” i Ivo Pinto - da Rumunji pristaju na povratak Bjelokošćanina. Uostalom, tamo je igrao puno bolje nego u Maksimiru.

U svakom slučaju Sare će ostati upamćen kao jedan od najvećih promašaja u Dinamovoj transfer-politici. Ušao je na onu vječnu listu na kojoj se odavno nalaze Calello, Anderson Costa, Suarez... Činjenica jest da je u Anderlechtu i Cluju imao odličnih izdanja, ali u Dinamu je ostao - prolaznik.

Linker
20. travanj 2024 00:03