Foto: Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

JOAN CARRILLO POSLIJE TEŠKO IZBORENE POBJEDE 'Ušli smo intenzivnije nakon razgovora u svlačionici, a vjeru prije Evertona nam nitko ne može uzeti'

Treneri Hajduka odnosno Slaven Belupa odali su dojmove poslije utakmice na Poljudu, završene u korist Bijelih 1:0.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2017. 01:30

Željko Kopić, trener Slaven Belupa znao je da će biti teško.

- Pripremili se za nešto ovako kako se i odvijalo. Htjeli smo biti stabilni i mijenjati strane, a priliku smo imali preko Ivanovskoga. Bio sam zadovoljan u prvom dijelu, ali smo znali da će kad-tad Hajduk krenuti u valovima da nas dovede u pritisak. Zato smo i uveli Pejića ne bi li bili opasniji. Bilo je teško vrijeme, dobra utakmica, a bili smo blizu pozitivnoga rezultata. Teško je očekivati nešto na Poljudu, ako ne zabiješ gol. Čestitke Hajduku i svako dobro u play-offu Europske lige.

Trener Bijelih Joan Carrillo bio zadovoljan posebno drugim dijelom.

- Utakmica je imala dva različita poluvremena. U prvom dijelu se Slaven jako dobro branio s trojicom otraga, taktički nam je onemogućio pasove. Imali smo šest udaraca, oni dva, ali bez pravih prilika. U drugom dijelu smo ušli intenzivnije nakon razgovora u svlačionicii zabili, mogli smo još više. Mislim da smo imali 17 udaraca. Čestitam Belupu, ali i mojim momcima, jako je važna pobjeda. Uveli smo Saida koji je oslobodio više prostora Ohandzi. Fomitschowu je bila prva utakmica na Poljudu, bio je dobar, ali dobili smo kao ekipa, defanzivno i ofanzivno. Tri boda posvećujem navijačima. Vjeru prije Evertona nam nitko ne može uzeti.

Linker
25. travanj 2024 03:19